мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Свцхост.ексе приказују врло високо у мем коришћења

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28 тра 2008, 04:30
Мембер Гроуп

Default Свцхост.ексе приказују врло високо у мем коришћења

кад идем у Уиндоуси Задатак Управник и поглед на процесе
Свцхост.ексе је врло висок у мем обичај!
Б4 је 70.000 к
али сада својих 205.392 К
тај прилично висока!

никад га се овог хигх .. и ако сам крај процеса неких програма не раде исправно, као што су на Интернету, тј не гледа исто и бар у фаворите отишао = С
било која сергестионс?
Old 28 тра 2008, 05:40
Донаторска Група

Да га понестане контроле на мој систем понекад превише. Проклетство болове. Покушај поновног покретања оперативног сушта.

Old 28 тра 2008, 06:20
Мембер Гроуп

наздравље МАТЕ,
Old 28 тра 2008, 06:30
Донаторска Група

Имам 10 инстанцесМб приказују у садашњости, узима око 70Мб РАМ-а. Повремено узима један од и троши 100% ЦПУ!

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Свцхост 100% употребу процесора Уиндоус Упдате гхбниц Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 12 аугуст 2009 04:25
Вишеструки Свцхост.ексе 'с Руннинг Паул4763 Уопштено Софтуаре Цхат 2 24. јула 2009 02:43
Висока меморија обичај са Интернет Експлорер схенфеи Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 1. јуна 2009 14:23
За добру Рад ОС Сыстем, ЦПУ Усаге Треба бити висока? Тхересонлы1 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 24 мај 2009 10:27
Висока употребу процесора када неприсутан Аксегриндер ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 21 13. сеп 2007 13:39
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц