![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| кад идем у Уиндоуси Задатак Управник и поглед на процесе Свцхост.ексе је врло висок у мем обичај! Б4 је 70.000 к али сада својих 205.392 К тај прилично висока! никад га се овог хигх .. и ако сам крај процеса неких програма не раде исправно, као што су на Интернету, тј не гледа исто и бар у фаворите отишао = С било која сергестионс? |
|
| |||
| |||
| Да га понестане контроле на мој систем понекад превише. Проклетство болове. Покушај поновног покретања оперативног сушта.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| наздравље МАТЕ, |
|
| |||
| |||
| Имам 10 инстанцесМб приказују у садашњости, узима око 70Мб РАМ-а. Повремено узима један од и троши 100% ЦПУ!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Свцхост 100% употребу процесора Уиндоус Упдате | гхбниц | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 12 аугуст 2009 04:25 |
| Вишеструки Свцхост.ексе 'с Руннинг | Паул4763 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 24. јула 2009 02:43 |
| Висока меморија обичај са Интернет Експлорер | схенфеи | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 1. јуна 2009 14:23 |
| За добру Рад ОС Сыстем, ЦПУ Усаге Треба бити висока? | Тхересонлы1 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 24 мај 2009 10:27 |
| Висока употребу процесора када неприсутан | Аксегриндер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 21 | 13. сеп 2007 13:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |