![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jak to mohu opravit? To je příliš vysoká, a mám pocit, že to je to, co dělá moje grafika a audio lag každou chvíli! Prosím pomozte: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jestliže váš systém nečinný proces je na 99%, než to znamená, že 1% je pod zatížením.
| |||
| |||
| Jak to mohu opravit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Erm ... nic opravit. Váš systém je v podstatě den nicnedělání - částka cpu používá se pouze o 1% své kapacity.
|
| |||
| |||
| Ano, systém nečinný proces je proces, který vede přes počítač, když nic jiného, je .. Ty mohou mít řidiči problémy nebo problémy s teplem, pokud vaše audio stále zaostává když .. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Systém vypne - Ale je v pořádku při nečinnosti | Help1inghand | Obecné Hardware Chat | 1 | 1. červen 2009 05:09 |
| Systém volnoběhu procesu - Správce úloh systému Windows | pest79456 | Operační systémy Windows | 3 | 8. února 2009 09:20 |
| Virus: iexplore.exe proces jako systém | mkjuan | Virus, spyware a bezpečnost | 14 | 7. listopadu 2008 00:14 |
| Driver IRQ je menší než rovné | Bluntpaper | Obecné Hardware Chat | 2 | 30. ledna 2008 14:46 |
| Grafické karty stejné nebo lepší než 8800GT | Jack06 | Graphics Cards & Monitory | 90 | 14. prosince 2007 00:30 |
| Thread Nástroje | |
| |