![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό; Αυτό είναι πάρα πολύ υψηλό, και έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι που κάνει μου γραφικών και ήχου υστέρηση κάθε τόσο! Παρακαλείσθε να βοηθήσει: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν το σύστημα είναι σε κατάσταση αδράνειας διαδικασία του 99% από ό, τι αυτό σημαίνει ότι το 1% είναι υπό φορτίο.
| |||
| |||
| Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μ ... δεν υπάρχει τίποτα για την επιδιόρθωσή του. Το σύστημά σας είναι βασικά συνεδρίαση να μην κάνουμε τίποτα - το ποσό της CPU που χρησιμοποιείται, μόνο το 1% της χωρητικότητάς του.
|
| |||
| |||
| Ναι, το σύστημα αδρανής διαδικασία είναι μια διαδικασία που περνά μέσα από τον υπολογιστή σας, όταν τίποτα άλλο δεν έχει .. Ίσως να έχουν οδηγό προβλήματα ή προβλήματα θερμότητας αν σας κρατά ήχου και αν μείνει .. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τερματίζεται η λειτουργία του συστήματος - αλλά πρόστιμο Όταν Ραλαντί | Help1inghand | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 1 Ιουν 2009 05:09 |
| Σύστημα αδρανής διαδικασία - Windows Task Manager | pest79456 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 8η Φεβ 2009 09:20 |
| Virus: iexplore.exe διαδικασία ως σύστημα | mkjuan | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 14 | 7 Νοε 2008 00:14 |
| Οδηγός IRQ είναι μικρότερη από τις Ίσες | Bluntpaper | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 30 Ιαν 2008 14:46 |
| Κάρτα γραφικών ίση ή καλύτερη τότε 8800GT | Jack06 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 90 | 14 Δεκ. 2007 00:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |