![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip galima išspręsti šią problemą? Tai yra pernelyg didelė, ir aš jausti, kad tai, ką daro savo vaizdo ir garso atsilieka kartkarčiais! Please help: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jūsų sistema idle procesas yra ne 99% kaip tai reiškia, kad 1% apkrova.
| |||
| |||
| Kaip galima išspręsti šią problemą? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Erm ... niekas negali nustatyti. Jūsų sistema yra iš esmės sėdi nieko nedaryti - CPU suma naudojama tik 1% jo pajėgumų.
|
| |||
| |||
| Taip, sistema neaktyvus procesas yra procesas, kuris vyksta per kompiuterį, kai daugiau nieko nėra .. Jūs galite turėti vairuotojo problemų ar šilumos problemų, jei jūsų garso saugo atsilieka nors .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sistemos išsijungia - Bet is fine when Idle | Help1inghand | General Hardware Chat | 1 | 1 birželis 2009 05:09 |
| System idle process - Windows Task Manager | pest79456 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 8 vasaris 2009 09:20 |
| Virus: iexplore.exe kaip sistemos procesas | mkjuan | Virus, Spyware & Security | 14 | 7 lapkritis 2008 00:14 |
| Vairuotojo IRQ yra mažesnis arba lygus | Bluntpaper | General Hardware Chat | 2 | 30 sausis 2008 14:46 |
| Grafika kortelė vienodai gerai arba geriau tada 8800GT | Jack06 | Graphics Cards & Monitoriai | 90 | 14 gruodis 2007 00:30 |
| Temos įrankiai | |
| |