![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, Аз забелязах, че няколко позиции днес са изчезнали от задачата, бар на моя компютър, говорител на обема и мрежова връзка икони са две от тях. Опитах се чрез контролния панел, за да активирате отново иконите, а да не се ползват. Аз кликнахте на квадратчета в аудио и връзките с мрежата, след което се прилага и след това ОК, но все още не са добри. , когато аз се върнах към контролния панел кутиите бяха нерегистриран и въпреки опитва отново кутиите винаги ще се върнете към съществуващ нерегистриран. За да спестите време messing около реших да използвате Windows System Restore да се върне към по-ранна настройка. Имам използва Windows, преди да се възстанови без никакви проблеми, но когато се опитах днес и завърши с послание кутия, която се казва: "System Restore не е в състояние да предпази вашия компютър. Моля, рестартирайте компютъра и стартирайте System Restore отново" Имам рестартиран няколко пъти и също са се опитали режим възстановите в безопасен режим, но винаги едно и също послание. Нищо не изглежда да работят. Надявам се, че някой може да ми каже как да се възстанови режим да започне работа отново. Благодаря на всички Франк |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Команда Бърз Window - SFC / scannow Действието, цитирани по-горе изглежда са възстановени липсващите икони в тава за моята ситуация. Това е една и съща дейност се препоръчва в друг форум за "Възстановяване на системата съобщение имате отбележи. Цитираното форум не е доклад за резултатите от това действие. Моят Win XP Home товар е OEM версия. В XP CD не беше необходимо. След изпълнението на SFC команда, преоценка на проекта е извършена. Системата тава е населена с очакваното икони, включително и "липсващи" икони. Следният линк допълва предложение от philthomas. Той описва команден режим на околната среда по безопасен режим, за да стартирате System Restore. http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us |
|
| |||
| |||
| Благодаря за съвета момчета. Имам опитвали Microsoft поправки и аз все още се едно и също послание, така че не може да получи всяко допълнително. Аз опитах scannow и тя каза, че се нуждаете от оригиналния XP CD за файлове да бъдат копирани. Имам OEM CD но трябва да се повиши, тъй като Service Pack 2, така че CD няма да работи. Аз ще трябва да видя дали мога да се държат на XP SP2 CD и опитайте отново. Ако това не действа, не знам къде да гледам напред. Всякакви други идеи много оценявам Франк |