![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Dnes jsem si všiml, že některé položky byly chybějící z liště na mém PC, že hlasitost reproduktoru a síťové připojení ikony jsou dva z nich. Snažil jsem se prostřednictvím ovládacího panelu pro aktivaci ikony znovu, ale bezvýsledně. Jsem kliknul na zaškrtávací políčka v audio a síťové propojení pak použije a pak ok, ale stále není dobrá. Když jsem se vrátil zpět do ovládacího panelu boxech byly neoznačené a navzdory znovu boxů by se vždy vrátit k době neoznačené. Chcete-li ušetřit čas umazávání asi jsem se rozhodl použít obnovení systému Windows se vrátit k předchozí nastavení. Mám před obnovení použita okna bez problémů, ale když jsem to dnes a skončil se dialogové okno, které říká: "Obnovení systému není schopen chránit svůj počítač. Prosím, restartujte počítač a spusťte systém opět obnovit" Musím restartovat několikrát, a také se pokoušeli sytem obnovit v nouzovém režimu, ale vždy stejné zprávy. Nic se jeví jako do práce. Doufám, že někomu můžete mi říci, jak se dostat sytem obnovit začít pracovat znovu. Díky všem Frank |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Příkazový řádek Windows - sfc / scannow Akce uvedené výše, jak se zdá, obnoví chybějící ikony na liště pro mou situaci. Stejná akce byla doporučena v jiném fóru pro Obnovení systému zpráv jste poznamenat. Citované fórum nepodala zprávu o výsledcích této činnosti. My Win XP Home zatížení je OEM verze. XP CD nebylo zapotřebí. Po provedení tohoto příkazu SFC, a znovu-start byl proveden. Systémové liště byla osídlena očekávané ikon, včetně "chybějící" ikony. V následujícím odkazu přidá na podnět z philthomas. Popisuje příkazové prostředí, v režimu nouzového režimu spuštění v systému obnovit. http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us |
|
| |||
| |||
| Díky za radu kluci. Jsem se pokusil Microsoft řeší a já stále stejné poselství, tak jsem se nemohou dostat žádné další. Jsem se pokusil scannow a říká, že potřebuji originální XP CD pro soubory, které mají být zkopírovány. Mám OEM CD, ale já jsem od upgrade na Service Pack 2, takže CD nebude fungovat. Budu muset zjistit, jestli můžu chytit jeden XP SP2 CD a zkuste to znovu. Pokud to nefunguje, nevím, kde hledat další. Jakékoli další nápady velmi ocenily Frank |