![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, Παρατήρησα σήμερα ότι πολλά αντικείμενα έλειπαν από τη γραμμή εργασιών για τον υπολογιστή μου, τον ομιλητή και σύνδεσης με το δίκτυο όγκος εικονίδια είναι δύο από αυτούς. Προσπάθησα, μέσω του πίνακα ελέγχου, για να ενεργοποιήσετε τις εικόνες, αλλά και πάλι δεν μπορεί να. Θα κάνετε κλικ στα πλαίσια ελέγχου του ήχου και οι συνδέσεις του δικτύου και στη συνέχεια να εφαρμόσει τότε εντάξει, αλλά ακόμη δεν ωφελεί. όταν πήγα στο πίνακα ελέγχου, οι θέσεις ήταν ανεξέλεγκτη και παρά προσπαθεί και πάλι οι θέσεις θα είναι πάντα να αποτελέσουν και πάλι ανεξέλεγκτη. Για να κερδίσει χρόνο Messing περίπου αποφάσισα να χρησιμοποιούν τα Windows για να αποκατασταθεί το σύστημα επαναφέρετε μια προηγούμενη ρύθμιση. Έχω χρησιμοποιήσει τα παράθυρα πριν από την αποκατάσταση, χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά όταν προσπάθησα σήμερα και κατέληξε με ένα μήνυμα κουτί που λέει: "Επαναφορά Συστήματος δεν είναι σε θέση να προστατεύσει τον υπολογιστή σας. Παρακαλώ κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και κατόπιν εκτελέστε ξανά την Επαναφορά Συστήματος" Έχω επανεκκίνηση αρκετές φορές και προσπάθησα sytem αποκατάσταση σε ασφαλή λειτουργία, αλλά πάντα το ίδιο μήνυμα. Τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί. Ελπίζω κάποιος να μου πει πώς να sytem αποκατασταθεί και πάλι να αρχίσουν να εργάζονται. Ευχαριστώ όλους Frank |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Command Prompt Παράθυρο - sfc / scannow Η προαναφερθείσα δράση φαίνεται να έχει αποκατασταθεί το λείπουν τα εικονίδια για το δίσκο μου για την κατάσταση. Η ίδια η δράση συνιστάται σε άλλο φόρουμ για την Επαναφορά Συστήματος μήνυμα έχετε αναφερθεί. Το φόρουμ δεν προπαρατεθείσα έκθεση για τα αποτελέσματα της εν λόγω δράσης. My Win XP Home φορτίο είναι μια έκδοση OEM. Η XP CD δεν ήταν απαραίτητη. Μετά την εκτέλεση του ΜΔΕ εντολή, μία εκ νέου έναρξη έγινε. Το σύστημα δίσκου ήταν κατοικημένες εικονίδια με τα αναμενόμενα, συμπεριλαμβανομένων των "λείπουν" εικονίδια. Οι παρακάτω σύνδεσμο για να προσθέτει μια πρόταση από philthomas. Περιγράφει τη λειτουργία χειρισμού περιβάλλον σύμφωνα με την ασφαλή λειτουργία για να αποκαταστήσει τη λειτουργία του συστήματος. http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά. Έχω δοκιμάσει την Microsoft διορθώνει και εξακολουθώ να λάβετε το ίδιο μήνυμα, γι 'αυτό δεν μπορούν να λάβουν περαιτέρω. Εγώ προσπάθησα scannow και λέει ότι πρέπει η αρχική XP CD για να αντιγραφούν τα αρχεία. Έχω την ΚΑΕ CD αλλά πρέπει να αναβαθμιστεί από το Service Pack 2, ώστε το CD δεν θα λειτουργήσει. Θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να πάρει μια XP SP2 CD και προσπαθήστε ξανά. Αν αυτό δεν πετύχει δεν ξέρω από πού να κοιτάξουμε δίπλα. Οποιεσδήποτε άλλες ιδέες ιδιαίτερα Frank |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επαναφορά συστήματος των Windows | scopa | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 7 Οκτωβρίου 2009 02:55 |
| Βοήθεια! Δεν λειτουργούν μετά την Επαναφορά Συστήματος | scottfrp | Γενικά Λογισμικό Chat | 12 | 4η Μαΐου 2009 11:57 |
| Βοήθεια παρακαλώ! Πλήρες Επαναφορά Συστήματος | jro1384 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 11 Ιαν 2009 05:56 |
| Επαναφορά Συστήματος / σύστημα ανάκτησης | ct122592 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 2η Ιαν 2008 18:49 |
| Βοήθεια!! Κατανόηση Επαναφορά Συστήματος | max_151 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 21 Ιουν 2007 14:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |