![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Danas sam primjetio da nedostaje nekoliko stavki iz tog zadatka bar na mom PC, zvučničke volumen i mrežna veza ikone su dva od njih. Pokušao sam, kroz control panel, za aktiviranje simboli, ali da opet ne iskoristiti. Ja kliknuo potvrdnih okvira u audio i mrežne veze onda, a zatim OK, ali još uvijek nema dobro. kad sam otišao natrag na upravljačkoj ploči okvire bili neprovjeren i unatoč pokušavaju ponovno kutije uvijek bi se vratili na neprovjeren. Za spremanje vremena messing oko sam odlučio koristiti Windows System Restore da biste se vratili na ranije postavke. Imam koristi prozore prije vratiti bez ikakvih problema, ali kad sam ga danas i završio s porukom okvir koji kaže: "System Restore nije u stanju zaštititi svoje računalo. Ponovno pokrenite računalo, a zatim ponovo pokrenite sistem vratiti" Ja sam nekoliko puta ponovo pokrenuti i također imaju sytem pokušali vratiti u sigurnom načinu rada, ali uvijek dobiti istu poruku. Čini se da ništa ne raditi. Nadam se da netko može reći mene kako da biste dobili sytem vratiti na ponovno započeti raditi. Hvala svima Frank |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Command Prompt prozor - sfc / scannow Radnja citirano gore izgleda kao da su vraćene nestalih ikone u ladicu za moju situaciju. Ova radnja je isto preporučila na drugom forumu za System Restore poruku imate navedeno. Na forumu nije naveo izvješće o rezultatima ove akcije. Moj Win XP Home opterećenje je OEM inačici. XP CD-a nije bila potrebna. Nakon što je izvršenje od SFC naredbu, a ponovno pokretanje je izvršena. Programskoj traci je naseljen s očekivanim ikone, uključujući "nedostaje" ikona. Sljedeći link dodaje da prijedlog iz philthomas. Ona opisuje komandom modu okruženje pod sigurnom načinu rada da biste pokrenuli System Restore. http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us |
|
| |||
| |||
| Hvala za jedan dan savjet momci. Pokušao sam Microsoft ispravci i ja još uvijek dobiti istu poruku, pa ne mogu dobiti daljnje. Pokušao sam scannow i kaže da trebam originalni XP CD-a za datoteke koje treba kopirati. Imam OEM CD-a, ali sam od Nadograđeni Service Pack 2 na CD-u tako da neće raditi. I morat će se vidjeti ako ja mogu dobiti kao XP SP2 CD-a i pokušajte ponovno. Ukoliko to ne funkcionira, ne znam gdje se mogu pogledati slijedeću. Bilo koja druga ideja mnogo poštovati Frank |