![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Észrevettem, hogy ma több elem is hiányzik az a feladata, bár a PC, a hangerő és a hálózati kapcsolat ikon, hogy ketten vannak. Próbáltam, a kezelőpanelen, hogy aktiválja újra az ikonok, de mindhiába. Rákattintottam a jelölőnégyzetekből a hang-és hálózati kapcsolatok, majd alkalmazni, majd az OK-ra, de még mindig nem jó. amikor visszament a vezérlőpult a dobozok voltak bejelölve, és annak ellenére próbálkozik újra a dobozokat mindig visszaszáll a jelöletlenül. Az időmegtakarítás messing körül úgy döntöttem, hogy a Windows rendszer-visszaállítás, hogy visszatérjen a korábbi beállítást. Nekem van használt ablakok helyreállítása előtt, minden gond nélkül, de amikor én próbáltam meg ma, és végül egy üzenet, amely azt mondja: "Rendszer-visszaállítás nem képes megvédeni a számítógépet. Indítsa újra a számítógépet, és futtassa a rendszer-visszaállítás megint" Van restarted több alkalommal is próbálta már Sytem helyreállítása csökkentett módban, de mindig ugyanazt az üzenetet. Úgy tűnik, semmi sem működik. Remélem valaki tud mondani, hogy jutok Sytem visszaállítani hogy kezdődjön meg a munka újra. Thanks all Frank |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Parancssorablakot - sfc / scannow A kereset a fent hivatkozott, úgy tűnik, helyreállították a hiányzó ikonok a tálcán a saját helyzetét. Ez az adott tevékenység ajánlották egy másik fórumon a Rendszer-visszaállítás üzenete van jegyezni. Az idézett fórumon nem eredményeiről szóló jelentést, ezt a műveletet. Saját Win XP Home terhelést egy OEM verzió. Az XP CD nem volt szükség. A végrehajtás az SFC parancsot a újraindítják végeztek. A tálcán volt lakott a várható ikonok, beleértve a "hiányzó" ikon. Az alábbi linkre hozzáteszi, hogy a javaslatot a philthomas. Ez leírja a parancs módban környezet, biztonságos módban futtatni a Rendszer-visszaállítás. http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a tanácsot srácok. Megpróbáltam a Microsoft javítások, és én még mindig ugyanazt az üzenetet, így nem tudom tovább. Megpróbáltam scannow, és azt mondja, szükség van az eredeti XP CD-fájlokat kell másolni. Nekem van az OEM CD-t, de azóta korszerűsített, hogy a Service Pack 2, így a CD nem fog működni. Azt kell megnézni, ha lehet jutni az XP SP2 CD-t és próbálja újra. Ha ez nem működik, nem tudom, hol kell keresni legközelebb. Minden más ötletek greatly appreciated Frank |