פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

שחזור המערכת

Reply

שרשרת כלים
Old 10 ינואר 2008, 08:58
חבר קבוצת

Default שחזור המערכת

היי חבר 'ה,

היום שמתי לב כי מספר פריטים שהיו חסרים מתוך שורת המשימות על המחשב שלי, על שפת אם נפח ורשת הקשר סמלים להיות שניהם. ניסיתי, דרך לוח הבקרה, כדי להפעיל שוב את הסמלים אך ללא הועיל. אני לחצת את התיבות של שמע חיבורי רשת ולאחר מכן להחיל ולאחר מכן אישור אך עדיין לא טוב. כאשר חזרתי ללוח הבקרה את התיבות לא מסומנות היו ולמרות מנסה שוב את תיבות היה תמיד לחזור להיות מסומנת.

כדי לחסוך זמן להתעסק בנושא החלטתי להשתמש ב-Windows System Restore כדי לשחזר את ההגדרות הקודמות. יש לי Windows המשמשת לשחזור לפני ללא בעיות אבל כאשר ניסיתי את זה היום או שהסתיימו עם תיבת הודעה שבה כתוב:

"שחזור המערכת אינה מסוגלת להגן על המחשב שלך. אנא הפעל מחדש את המחשב ולאחר מכן הפעל שוב את שחזור המערכת"

יש לי מחדש כמה פעמים וגם יש sytem ניסו לשחזר במצב בטוח, אבל תמיד מקבל את אותה הודעה. נראה כי שום דבר לא עובד.

אני מקווה שמישהו יכול להגיד לי איך להגיע sytem השחזור כדי להתחיל לעבוד שוב.

תודה לכל

פרנק
Old 10 ינואר 2008, 10:29
קבוצת תורמים

Default שחזור המערכת

זה עלול להיות קצת עזרה:

http://support.microsoft.com/default...b; en-US; 302796

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11 ינואר 2008, 23:04
קבוצת חברות חדשות

Default שחזור המערכת

חלון שורת הפקודה - sfc / scannow

הפעולה מצוטט לעיל נראה כי יש לשקם את החסר על מגש סמלי עבור המצב שלי. זה היה באותה פעולה מומלצת אחרת פורומים עבור הודעת שחזור מערכת יש לך הערה. את הפורום מצוטט לא דיווחו על התוצאות של פעולה זו.

אזור Win XP Home לטעון הוא גירסה OEM. ה XP לכונן לא היה צורך. בעקבות הביצוע של הפקודה sfc, של התחלה מחדש בוצע. מגש המערכת היה מאוכלס עם סמלים צפוי, כולל "חסר" סמלי.

הקישור הבא כדי מוסיף הצעה philthomas מ. הוא מתאר את מצב הסביבה על פי הפקודה במצב בטוח להפעיל את שחזור המערכת.
http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us
Old 14 ינואר 2008, 00:34
חבר קבוצת

Default שחזור המערכת

תודה על העצה חבר 'ה.

ניסיתי את מיקרוסופט מתקנת ואני עדיין מקבל את אותה הודעה, אז אני לא יכול לקבל יותר.

ניסיתי scannow וזה אומר שאני צריך את המקורי XP לכונן עבור קבצים מועתקים להיות.
יש לי את תקליטור OEM אבל מאז שדרוג ל-Service Pack 2, כך התקליטור לא יעבוד.
אני צריך לראות אם אני יכול להשיג דיסק של XP SP2 ונסה שוב.
אם זה לא עובד אני לא יודע איפה להסתכל הבא.

כל סוג אחר של רעיונות מאוד מוערך

פרנק
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שחזור המערכת של Windows scopa מערכות ההפעלה Windows 1 7 אוקטובר 2009 02:55
הצילו!! לא לפעול לאחר שחזור המערכת scottfrp כללי תוכנות צ 'אט 12 4th מאי 2009 11:57
עזרה בבקשה! שחזור המערכת המלאה jro1384 מערכות ההפעלה Windows 2 11th ינואר 2009 05:56
System Restore / שחזור מערכת ct122592 מערכות ההפעלה Windows 1 2nd ינואר 2008 18:49
הצילו!! הבנת שחזור המערכת max_151 מערכות ההפעלה Windows 2 21st יוני 2007 14:10
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.