![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Aš pastebėjau, kad šiandien keli daiktai trūko iš užduočių juostoje ant mano PC, garsiai ir tinklo jungties piktogramos yra dvi iš jų. Bandžiau per valdymo skydą, aktyvinti piktogramas vėl, bet nesėkmingai. Aš paspausti langelius, garso ir tinklo jungtys, tada galima ir tada OK, bet vis dar nieko gero. kai aš grįžau į Control Panel dėžės buvo pažymėtas ir nepaisant bando vėl dėžės visada grįžta yra išjungtas. Norėdami sutaupyti laiko Messing About aš nusprendžiau naudoti Windows System Restore grįžti prie ankstesnio nustatymas. Aš naudoju Windows atkurti anksčiau be jokių problemų, bet kai aš bandžiau ją šiandien ir galų gale su langas, kuriame sakoma: "System Restore negali apsaugoti savo kompiuterį. Paleiskite kompiuterį ir paleisti sistemos atkūrimo vėl" Aš vėl keletą kartų ir taip pat bandė atkurti abroad in safe mode, bet visada gauna tą pačią žinutę. Niekas, atrodo, darbe. Tikiuosi, kad kas nors gali pasakyti kaip gauti abroad vėl pradėti darbą iš naujo. Ačiū visiems Frankas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Komandinės eilutės langą - sfc / scannow Veiksmų minėto atrodo, kad vėl trūksta piktogramas plokštelę mano situaciją. Tai tos pačios veiklos buvo rekomenduota kitą System Restore žinutę jūs turite pažymėti, forumas. Aktai forumas nepranešė apie šios veiklos rezultatus. Mano Win XP Home apkrova yra OEM versija. XP CD nebuvo reikalinga. Po MNK komandų vykdymą, iš naujo pradėti buvo atlikta. Sistemos dėkle buvo apgyvendinta su tikėtis piktogramas, įskaitant "dingusių" piktogramos. Šią nuorodą prideda nuo philthomas pasiūlymas. Jame aprašoma komanda būdas aplinka, safe mode paleisti sistemos atkūrimo. http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us |
|
| |||
| |||
| Ačiū už patarimus vaikinai. Mėginau Microsoft pataisymai ir aš vis dar tą patį pranešimą, kad aš negaliu gauti jokių. Mėginau scannow ir ji sako man reikia originalaus XP CD failus reikia kopijuoti. Turiu OEM CD, bet aš nuo modernizuotos, kad Service Pack 2, taip CD neveiks. Aš reikia išsiaiškinti, ar galiu griebtis SP2 XP CD ir pabandykite dar kartą. Jei tai nepadeda, bet nežinau, kur ieškoti kitą. Bet kitas idėjas greatly appreciated Frankas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows System Restore | Norma | Windows "operacinės sistemos | 1 | 7 spalis 2009 02:55 |
| Help! Dar po darbo Sistemos atkūrimas | scottfrp | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 12 | 4 gegužė 2009 11:57 |
| Help please! Visas System Restore | jro1384 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 11 sausis 2009 05:56 |
| System Restore / atkūrimo sistemos | ct122592 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 2 sausis 2008 18:49 |
| Help! Understanding System Restore | max_151 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Birželis 21, 2007 14:10 |
| Temos įrankiai | |
| |