![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Es pamanīju šodien, ka vairāki priekšmeti, kas trūkst uzdevumu joslā par manu PC, skaļruņa skaļumu un tīkla savienojuma ikonas ir divas no tām. Es mēģināju caur vadības panelī, lai aktivizētu ikonas atkal, bet bez rezultātiem. Man noklikšķinot izvēles rūtiņas ar audio un tīklu savienojumi, tad piemēro un tad ok, bet vēl nav labi. kad es devos atpakaļ uz vadības paneļa kastes tika nekontrolēti un neskatoties mēģina vēlreiz kastes vienmēr atgriežas tiek nekontrolēti. Lai ietaupītu laiku messing aptuveni es nolēmu izmantot Windows System Restore atgriezties agrāk vidē. Man ir izmantojuši Windows atjaunot pirms bez jebkādām problēmām, bet kad es mēģināju to šodien, un tas beidzās ar ziņojuma lodziņš, kurā ir teikts: "System atjaunot nav iespējams, lai aizsargātu Jūsu datoru. Lūdzu, restartējiet datoru un pēc tam palaist System Restore vēlreiz" Man ir jāatsāk vairākas reizes, un arī ir mēģinājuši sytem atjaunot drošajā režīmā, bet vienmēr saņemsiet pašu ziņojumu. Nekas, šķiet, darbojas. Es ceru, ka kāds varētu man pastāstīt, kā nokļūt sytem atjaunot, sākt darbu no jauna. Thanks all Frank |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Command Prompt logu - sfc / scannow Darbības iepriekš, šķiet, ir atjaunoti trūkst ikonas uz paplātes manā situācijā. Šī pati prasība tika ieteikts citu forumu System Restore ziņu jums ir jānorāda. Dokumenti forums nav ziņojumu par šīs darbības rezultātiem. Mans Win XP Home slodze OEM versiju. XP CD nav vajadzīgs. Pēc izpildes PMK komandu, atsākt tika veikts. Sistēmas joslas tika apdzīvots ar paredzamo ikonas, ieskaitot "trūkstošie" ikonas. Šo saiti pievieno ieteikums philthomas. Tas raksturo komandu veids vide, drošais režīms palaist System Restore. http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us |
|
| |||
| |||
| Paldies par padomu puiši. Esmu mēģinājis microsoft labojumi un es joprojām saņemt pašu ziņojumu, tāpēc es nevaru saņemt turpmāku. Es esmu mēģinājis scannow un tā saka, man ir oriģinālā XP CD priekš failus kopēt. Man ir OEM CD bet man tā jāmodernizē Service Pack 2 SO CD nestrādās. Man būs redzēt, vai es varu dabūt rokā ar SP2 XP CD un mēģiniet vēlreiz. Ja tas nedarbojas es nezinu, kur meklēt nākamo. Jebkuru citu ideju ļoti appreciated Frank |
![]() |
|
| Bookmarks |