![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Zauważyłem dzisiaj, że kilka elementów brakowało pasku zadań na moim komputerze, głośności głośnika oraz połączenia Ikony są dwa z nich. Próbowałem, za pośrednictwem panelu sterowania, aby ponownie uaktywnić ikony, ale bezskutecznie. I kliknięciu pola wyboru w sieci połączeń audio i następnie stosuje się, a następnie OK, ale nadal nie ma nic dobrego. Kiedy wróciłem do panelu sterowania pola zostały zaznaczone i pomimo próbuje ponownie pola zawsze przywrócić jest zaznaczone. Aby zaoszczędzić czas messing o postanowiłem użyć przywracania systemu Windows, aby powrócić do wcześniejszego ustawienia. Użyłem przed oknami przywrócić bez żadnych problemów, ale przy próbie dzisiaj i zakończyła się w oknie komunikatu, które mówi: "System nie jest w stanie przywrócić do ochrony komputera. Proszę zrestartować komputer i uruchomić system ponownie przywrócić" Mam ponownie kilka razy, a także próbuje przywrócić sytem w trybie awaryjnym, ale zawsze ten sam komunikat. Nic nie wydaje się do pracy. Mam nadzieję, że ktoś może mi powiedzieć jak dostać się sytem przywrócić rozpocząć ponownie. Dziękujemy wszystkim Frank |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Wiersz polecenia Window - sfc / scannow Działanie powyższymi wydaje się przywrócić brakujące ikony na pasku zadań dla mojej sytuacji. Ta sama akcja była zalecana w innym forum Przywracanie systemu wiadomość musisz zauważyć. W cytowanym forum nie sprawozdanie z wyników tych działań. Moje Win XP Home obciążenia jest wersja OEM. W XP CD nie było potrzebne. Po wykonaniu polecenia SFC, ponowne rozpoczęcie zostało wykonane. W zasobniku systemowym zostało wypełnione oczekiwane ikon, w tym "brakujące" ikon. Następujący link dodaje się z sugestią philthomas. Opisuje tryb środowiska pod trybie awaryjnym, aby uruchomić narzędzie Przywracanie systemu. http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za radę chłopaki. Mam wypróbowany Microsoft poprawki i wciąż ten sam komunikat, więc nie mogę uzyskać żadnych dalszych. Mam wypróbowany scannow i mówi, że muszę oryginalnego XP CD do plików, które mają być skopiowane. Mam OEM płyty ale już uaktualnione do dodatku Service Pack 2, więc płyty nie będzie działać. I będzie musiał sprawdzić, czy mogę złapać z XP SP2 CD i spróbuj ponownie. Jeśli to nie działa nie wiem gdzie szukać następnych. Wszelkie inne pomysły greatly appreciated Frank |