menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Obnovovanie systému

Reply

Thread Tools
Old 10 január 2008, 08:58
Člen Skupina

Default Obnovovanie systému

Ahoj kluci,

Dnes som si všimol, že niektoré položky boli chýbajúce z lište na mojom PC, že hlasitosť reproduktora a sieťové pripojenie ikony sú dvaja z nich. Snažil som sa prostredníctvom ovládacieho panela pre aktiváciu ikony znova, ale bezvýsledne. Som klikol na zaškrtávacie políčka v audio a sieťové prepojenia potom použije a potom ok, ale stále nie je dobrá. Keď som sa vrátil späť do ovládacieho panela boxoch boli slepé a napriek znova boxov by sa vždy vrátiť k dobe slepé.

Ak chcete ušetriť čas umazávání asi som sa rozhodol použiť obnovenie systému Windows sa vrátiť k predchádzajúcej nastavenia. Mám pred obnovenie použitá okná bez problémov, ale keď som to dnes a skončil sa dialógové okno, ktoré hovorí:

"Obnovenie systému nie je schopný chrániť svoj počítač. Prosím, reštartujte počítač a spustite systém opäť obnoviť"

Musím reštartovať viackrát, a tiež sa pokúšali sytem obnoviť v núdzovom režime, ale vždy rovnaké správy. Nič sa javí ako do práce.

Dúfam, že niekomu môžete mi povedať, ako sa dostať sytem obnoviť začať pracovať znova.

Vďaka všetkým

Frank
Old 10 január 2008, 10:29
Darcu Skupina

To môže byť pomoc:

http://support.microsoft.com/default...b; en-us; 302796

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11 január 2008, 23:04
Nový člen skupiny

Príkazový riadok Windows - sfc / scannow

Akcie uvedené vyššie, ako sa zdá, obnoví chýbajúce ikony na lište pre moju situáciu. Rovnaká akcia bola odporučená v inom fóre pre Obnovovanie systému správ ste poznamenať. Citované fórum nepredložilo správu o výsledkoch tejto činnosti.

My Win XP Home zaťaženie je OEM verzia. XP CD nebolo potrebné. Po vykonaní tohto príkazu SFC, a znovu-start bol vykonaný. Systémovej lište bola osídlená očakávané ikon, vrátane "chýbajúce" ikony.

V nasledujúcom odkaze pridá na podnet z philthomas. Popisuje príkazového prostredia, v režime spustenia núdzového režimu v systéme obnoviť.
http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us
Old 14 január 2008, 00:34
Člen Skupina

Vďaka za radu chlapci.

Som sa pokúsil Microsoft rieši a já stále rovnaké posolstvo, tak som sa nemôžu dostať žiadne ďalšie.

Som sa pokúsil scannow a hovorí, že potrebujem originálne XP CD pre súbory, ktoré majú byť skopírované.
Mám OEM CD, ale já jsem od upgrade na Service Pack 2, takže CD nebude fungovať.
Budem musieť zistiť, či môžem chytiť jeden XP SP2 CD a skúste to znova.
Ak to nefunguje, neviem, kde hľadať ďalšie.

Akékoľvek ďalšie nápady veľmi ocenili

Frank
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.