![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kluci,
Dnes som si všimol, že niektoré položky boli chýbajúce z lište na mojom PC, že hlasitosť reproduktora a sieťové pripojenie ikony sú dvaja z nich. Snažil som sa prostredníctvom ovládacieho panela pre aktiváciu ikony znova, ale bezvýsledne. Som klikol na zaškrtávacie políčka v audio a sieťové prepojenia potom použije a potom ok, ale stále nie je dobrá. Keď som sa vrátil späť do ovládacieho panela boxoch boli slepé a napriek znova boxov by sa vždy vrátiť k dobe slepé. Ak chcete ušetriť čas umazávání asi som sa rozhodol použiť obnovenie systému Windows sa vrátiť k predchádzajúcej nastavenia. Mám pred obnovenie použitá okná bez problémov, ale keď som to dnes a skončil sa dialógové okno, ktoré hovorí: "Obnovenie systému nie je schopný chrániť svoj počítač. Prosím, reštartujte počítač a spustite systém opäť obnoviť" Musím reštartovať viackrát, a tiež sa pokúšali sytem obnoviť v núdzovom režime, ale vždy rovnaké správy. Nič sa javí ako do práce. Dúfam, že niekomu môžete mi povedať, ako sa dostať sytem obnoviť začať pracovať znova. Vďaka všetkým Frank |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
|
|||
|
|||
|
Príkazový riadok Windows - sfc / scannow
Akcie uvedené vyššie, ako sa zdá, obnoví chýbajúce ikony na lište pre moju situáciu. Rovnaká akcia bola odporučená v inom fóre pre Obnovovanie systému správ ste poznamenať. Citované fórum nepredložilo správu o výsledkoch tejto činnosti. My Win XP Home zaťaženie je OEM verzia. XP CD nebolo potrebné. Po vykonaní tohto príkazu SFC, a znovu-start bol vykonaný. Systémovej lište bola osídlená očakávané ikon, vrátane "chýbajúce" ikony. V nasledujúcom odkaze pridá na podnet z philthomas. Popisuje príkazového prostredia, v režime spustenia núdzového režimu v systéme obnoviť. http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us |
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka za radu chlapci.
Som sa pokúsil Microsoft rieši a já stále rovnaké posolstvo, tak som sa nemôžu dostať žiadne ďalšie. Som sa pokúsil scannow a hovorí, že potrebujem originálne XP CD pre súbory, ktoré majú byť skopírované. Mám OEM CD, ale já jsem od upgrade na Service Pack 2, takže CD nebude fungovať. Budem musieť zistiť, či môžem chytiť jeden XP SP2 CD a skúste to znova. Ak to nefunguje, neviem, kde hľadať ďalšie. Akékoľvek ďalšie nápady veľmi ocenili Frank |