мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Сыстем Ресторе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. Мар 2008, 08:58
Мембер Гроуп

Default Сыстем Ресторе

Бок момачки,

Данас сам приметио да недостаје неколико чланака из тог задатка бар на мом ПЦ, звучника волумен и мрежна веза иконе су два од њих. Покушао сам, кроз цонтрол панел, за активирање симболи, али да опет не искористити. Ја кликнуо поља за потврду да бисте у аудио и мрежне везе онда, а затим ОК, али још увек нема добро. кад сам отишао назад на контролној табли оквире били непроверени и упркос покушавају поново кутије увек би се вратили на непроверени.

За чување времена мессинг око сам одлучио да користи Уиндоус Сыстем Ресторе да бисте се вратили на раније поставке. Имам користи прозоре пре вратити без икаквих проблема, али кад сам га данас и завршио са поруком оквир који каже:

"Сыстем Ресторе није у стању заштитити своје рачунар. Поново покрените рачунар, а затим поново покрените систем вратити"

Ја сам неколико пута поново покренути и такође имају сытем покушали вратити у безбедном начину рада, али увек добије исту поруку. Чини се да ништа не радити.

Надам се да неко може рећи мене како за добити сытем вратити на поново почети да раде.

Хвала свима

Франк
Old 10. Мар 2008, 10:29
Донаторска Група

Default Сыстем Ресторе

Овај мај бити од неке помоћи:

хттп://суппорт.мицрософт.цом/дефаулт...б; ен-ус; 302796

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 11. Мар 2008, 23:04
Нови члан групе

Default Сыстем Ресторе

Цомманд Промпт прозор - сфц / сцанноу

Радња Цитирано горе изгледа као да су враћене несталих иконе у фиоке за моју ситуацију. Ова радња је исто препоручила на другом форуму за Сыстем Ресторе поруку имате наведено. На форуму није навео извештај о резултатима ове акције.

Мој Уин КСП Хоме оптерећење је ОЕМ приказ. КСП ЦД-а није била потребна. Након што је извршење од СФЦ команду, а поново покретање је извршена. Програмској траци је насељен са очекиваним иконе, укључујући "недостаје" икона.

Следећи линк додаје да предлог из пхилтхомас. Она описује командом моду окружење под безбедном начину рада да бисте покренули Сыстем Ресторе.
хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/304449/ен-ус
Old 14. Мар 2008, 00:34
Мембер Гроуп

Default Сыстем Ресторе

Хвала за један дан савет момци.

Покушао сам Мицрософт исправци и ја још увек добијете исту поруку, па не могу добити даље.

Покушао сам сцанноу и каже да требам оригинални КСП ЦД-а за датотеке које треба копирати.
Имам ОЕМ ЦД-а, али сам од ажурирани Сервице Пацк 2 на ЦД-у тако да неће радити.
И мораћете ће се видети ако ја могу добити као КСП СП2 ЦД-а и покушајте поново.
Уколико то не функционише, не знам где се могу погледати слиједећу.

Било која друга идеја много поштовати

Франк
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Прозори се Сыстем Ресторе сцопа Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 7. Јул 2009 02:55
Хелп! Нот Уоркинг Након враћања система сцоттфрп Уопштено Софтуаре Цхат 12 4 мај 2009 11:57
Плеасе хелп! Фулл Сыстем Ресторе јро1384 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 11 јануар 2009 05:56
Сыстем Ресторе / сыстем рецоверы цт122592 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 2 јануар 2008 18:49
Хелп! Разумевање Сыстем Ресторе макс_151 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 21. јуна 2007 14:10
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц