![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar, Bugün birçok öğeleri PC'de görev çubuğunda eksik olduğunu fark ettim, hoparlör ses seviyesi ve ağ bağlantı simgeleri ikisinin olmak. Yani, denetim masası aracılığıyla, yeniden ama boşuna simgeler etkinleştirmek çalıştı. Ben ses ve ağ bağlantıları sonra onay kutularını tıklandığında geçerli ve sonra ancak yine de iyi değil. Ben geri kutuları işaretlemeyin ve yine her zaman geri dönmek da kasa çalışıyor rağmen denetim masasına kontrolsüz olarak gittim. Hakkında ben geri dönmek için pencere sistemi kullanmaya karar verdim oynamayı Zaman kazanmak için önceki bir ayar. Windows herhangi bir sorun olmadan önce ama geri ben bugün denedim ve bir mesaj kutusu ile sona erdi hangi söylüyor kullandık: "Sistem geri yükleme bilgisayarınızı korumak mümkün değildir. Lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın sistem yeniden" yeniden çalıştırmak Ben ve birkaç kez yeniden başlatılması da sytem güvenli modda ama her zaman aynı mesaj almak geri çalıştılar. Hiçbir şey işe benziyor. Ben nasıl sytem tekrar çalışmaya başlamak için geri almak için bana umut ediyorum. Teşekkürler tüm Frank |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Komut İstemi Penceresi - sfc / scannow Bu işlem yukarıda gösterdi Tepsideki için durum için eksik simgeleri restore geçirdi. Bu aynı işlemi Not almış Sistem Geri Yükleme iletisi için başka bir forumda tavsiye oldu. Bu gösterdi forumu bu işlem sonuçlarını rapor vermedi. Benim Win XP Home yük OEM sürümüdür. XP CD'si gerekli değildir. Sfc komutunun çalıştırılması, yeniden başlatmak ardından gerçekleştirildi. Sistem tepsisi beklenen simge ile, "" simgeleri eksik dahil doldurulur oldu. Aşağıdaki bağlantı philthomas bir öneri için ekler. Bu güvenli mod altında sistem geri yükleme çalıştırmak için komut modunda ortamı anlatılmaktadır. http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us |
|
| |||
| |||
| Danışma çocuklar için teşekkür ederiz. Ben Microsoft düzeltmeleri denedim ve hala aynı mesaj aldım, bu yüzden daha fazla elde edemezsiniz. Ben scannow çalıştık ve ben kopyalanır dosya için orijinal XP CD gerekir diyor. Ben ancak OEM CD olduğundan beri bu CD çalışmayacaktır paketi 2 servisine yükselttiyseniz. Bir XP SP2 CD tutmak ve tekrar deneyin Anlıyorum gerekir. Eğer ben burada sonraki göz bilmiyorum çalışmıyor. Diğer fikirler büyük takdir Frank |