менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Відновлення системи

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 січня 2008, 08:58
Член групи

Привіт хлопці,

Сьогодні я помітила, що кілька пунктів не вистачає на панелі завдань на моєму ПК, гучності і мережевий зв'язку ікон є двома з них. Я намагався, за допомогою панелі керування, щоб активувати значки знову, але безрезультатно. Я натиснув прапорці в аудіо-та мережних підключень потім застосувати, а потім ОК, але ще не годиться. Коли я повернувся до панелі управління коробки встановлений, і, незважаючи на спроби знову ящиках завжди буде повернутися до розгляду час безперешкодно.

Для економії часу возитися я вирішив використовувати Windows System Restore, щоб повернутися до попередньої настройки. Я використав Windows відновити до без будь-яких проблем, але коли я спробував її сьогодні і в кінцевому підсумку у вікні повідомлення, що говорить:

"Відновлення системи не в змозі захистити ваш комп'ютер. Будь-ласка, перезавантажте комп'ютер і запустіть" Відновлення системи "ще раз"

Я відновив кілька разів, а також намагалися відновити Sytem в безпечному режимі, але завжди отримаєте те ж саме повідомлення. Нічого не працює.

Я сподіваюся, хтось може сказати мені, як отримати Sytem відновити, щоб почати працювати знову.

Спасибо всем

Франк
Old 10 січня 2008, 10:29
Донор групи

Це може мати деяку допомогу:

http://support.microsoft.com/default...b; RU; 302796

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11 січня 2008, 23:04
Нові члени групи

Вікно командного рядка - SFC / SCANNOW

Наведені вище дії, здається, відновила відсутні значки на лоток для моєї ситуації. Це ж дію було рекомендовано в рамках другого форуму для повідомлення "Відновлення системи", Ви вказали. Наведені форум не повідомить про результати цієї діяльності.

Моя Win XP Home навантаження ОЕМ-версія. XP CD не потрібно. Був проведений після виконання команди SFC, Re-Start. Системному лотку була заселена з очікуваним ікон, в тому числі "зниклих" ікон.

Наступний додає посилання на пропозицію philthomas. Вона описує навколишнє середовище команда під режимі Safe Mode запустити відновлення системи.
http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us
Old 14 січня 2008, 00:34
Член групи

Спасибо за совет хлопці.

Я спробував Microsoft виправлення і я як і раніше, отримують те ж саме повідомлення, так що я не можу далі.

Я спробував SCANNOW і він говорить мені потрібно оригінального компакт-диска XP для файлів, які будуть скопійовані.
Я маю OEM CD, але з тих пір я підвищено до Service Pack 2, так КР не буде працювати.
Мені знадобиться, щоб побачити, чи можу я дістати XP sp2 CD і спробуйте знову.
Якщо це не працює я не знаю, де шукати далі.

Будь-які інші ідеї високу оцінку

Франк
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.