![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Сьогодні я помітила, що кілька пунктів не вистачає на панелі завдань на моєму ПК, гучності і мережевий зв'язку ікон є двома з них. Я намагався, за допомогою панелі керування, щоб активувати значки знову, але безрезультатно. Я натиснув прапорці в аудіо-та мережних підключень потім застосувати, а потім ОК, але ще не годиться. Коли я повернувся до панелі управління коробки встановлений, і, незважаючи на спроби знову ящиках завжди буде повернутися до розгляду час безперешкодно. Для економії часу возитися я вирішив використовувати Windows System Restore, щоб повернутися до попередньої настройки. Я використав Windows відновити до без будь-яких проблем, але коли я спробував її сьогодні і в кінцевому підсумку у вікні повідомлення, що говорить: "Відновлення системи не в змозі захистити ваш комп'ютер. Будь-ласка, перезавантажте комп'ютер і запустіть" Відновлення системи "ще раз" Я відновив кілька разів, а також намагалися відновити Sytem в безпечному режимі, але завжди отримаєте те ж саме повідомлення. Нічого не працює. Я сподіваюся, хтось може сказати мені, як отримати Sytem відновити, щоб почати працювати знову. Спасибо всем Франк |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Вікно командного рядка - SFC / SCANNOW Наведені вище дії, здається, відновила відсутні значки на лоток для моєї ситуації. Це ж дію було рекомендовано в рамках другого форуму для повідомлення "Відновлення системи", Ви вказали. Наведені форум не повідомить про результати цієї діяльності. Моя Win XP Home навантаження ОЕМ-версія. XP CD не потрібно. Був проведений після виконання команди SFC, Re-Start. Системному лотку була заселена з очікуваним ікон, в тому числі "зниклих" ікон. Наступний додає посилання на пропозицію philthomas. Вона описує навколишнє середовище команда під режимі Safe Mode запустити відновлення системи. http://support.microsoft.com/kb/304449/en-us |
|
| |||
| |||
| Спасибо за совет хлопці. Я спробував Microsoft виправлення і я як і раніше, отримують те ж саме повідомлення, так що я не можу далі. Я спробував SCANNOW і він говорить мені потрібно оригінального компакт-диска XP для файлів, які будуть скопійовані. Я маю OEM CD, але з тих пір я підвищено до Service Pack 2, так КР не буде працювати. Мені знадобиться, щоб побачити, чи можу я дістати XP sp2 CD і спробуйте знову. Якщо це не працює я не знаю, де шукати далі. Будь-які інші ідеї високу оцінку Франк |