по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

System Restore CD помогне и запаметяване драйвери преди да инсталирате повторно

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 юни 2007, 11:52
Член Група

Default System Restore CD помогне и запаметяване драйвери преди да инсталирате повторно

Здравейте всички

Имам нужда от помощ, за да разберете каква е diffrence между System Restore CD и система за възстановяване на диска.

Защото в моя компютър поддържа трясък е възможност за мен да направят CD, където тя се срива, когато сложих диск и го носи сортиране на компютъра, както е било преди. "Аз не знам дали имам обясни, че много добре"

Причината за това е така, когато тя не катастрофата не трябва да държат на преинсталирането на Windows.

Също така, преди да преинсталирате Windows е възможно да направите резервни копия на драйверите, както аз го намерите много трудно и много време зареждане на драйверите от всички в мрежата. Той ме възрасти!

Благодаря

Макс
Old 16 юни 2007, 12:01
Член Група

Default System Restore CD помогне и запаметяване драйвери преди да инсталирате повторно

Доколкото знам има whould да бъде начин на гръб до водачите, но не сте сигурни, опитайте програмата файлове.

система CD е да се възстанови напълно избършете компютър обратно на основната операционна система Windows,

а система за възстановяване CD Мисля преинсталира на системния регистър на Windows и затова кърпички на проблема, но не сте сигурни,
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Windows за възстановяване на системата scopa Windows операционни системи 1 7-ми октомври 2009 02:55
Преинсталиране на системата за възстановяване на CD's a944porsche Windows операционни системи 1 17 Юни 2009 12:00
Помощ! Не Работа След System Restore scottfrp Общи Софтуер Чат 12 4 май 2009 г. 11:57
System Restore cliffnook2000 Windows операционни системи 3 14 Jan 2008 00:34
System Restore / система за възстановяване ct122592 Windows операционни системи 1 2-ро Jan 2008 18:49
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc