![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Имам нужда от помощ, за да разберете каква е diffrence между System Restore CD и система за възстановяване на диска. Защото в моя компютър поддържа трясък е възможност за мен да направят CD, където тя се срива, когато сложих диск и го носи сортиране на компютъра, както е било преди. "Аз не знам дали имам обясни, че много добре" Причината за това е така, когато тя не катастрофата не трябва да държат на преинсталирането на Windows. Също така, преди да преинсталирате Windows е възможно да направите резервни копия на драйверите, както аз го намерите много трудно и много време зареждане на драйверите от всички в мрежата. Той ме възрасти! Благодаря Макс |
|
| |||
| |||
| Доколкото знам има whould да бъде начин на гръб до водачите, но не сте сигурни, опитайте програмата файлове. система CD е да се възстанови напълно избършете компютър обратно на основната операционна система Windows, а система за възстановяване CD Мисля преинсталира на системния регистър на Windows и затова кърпички на проблема, но не сте сигурни, |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows за възстановяване на системата | scopa | Windows операционни системи | 1 | 7-ми октомври 2009 02:55 |
| Преинсталиране на системата за възстановяване на CD's | a944porsche | Windows операционни системи | 1 | 17 Юни 2009 12:00 |
| Помощ! Не Работа След System Restore | scottfrp | Общи Софтуер Чат | 12 | 4 май 2009 г. 11:57 |
| System Restore | cliffnook2000 | Windows операционни системи | 3 | 14 Jan 2008 00:34 |
| System Restore / система за възстановяване | ct122592 | Windows операционни системи | 1 | 2-ро Jan 2008 18:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |