menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Obnovení systému CD pomoci Spoření a ovladače před přeinstalací

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2007, 11:52
Člen Skupina

Default Obnovení systému CD pomoci Spoření a ovladače před přeinstalací

Ahoj všem

Potřebuju pomoct, aby zjistili, co je diffrence mezi Obnovení systému CD a obnovení systému CD.

Vzhledem k tomu, že můj počítač pořád shazovat je možné, pro mě, aby se CD, kde, kdy došlo ke zhroucení jsem vložil CD a to v jakési přináší počítače jako tomu bylo dříve. "Nevím, jestli jsem vysvětlil, že velmi dobře"

Důvodem pro to je tak, když se zhroutí nemám držet na přeinstalací Windows.

Také před přeinstalací systému Windows je možné zálohovat STROJVEDOUCÍM jak mi to velmi obtížné a časově náročné stažení všechny ovladače ze sítě. Bere mě věků!

Děkuji ti

Max
Old 16. června 2007, 12:01
Člen Skupina

Default Obnovení systému CD pomoci Spoření a ovladače před přeinstalací

Pokud vím, že whould být jedním ze způsobů, jak podpořit řidiče, ale nejste jisti, vyzkoušejte program souborů.

obnovení systému cd je úplně stěrače počítače zpět do okna základního operačního systému,

ale systém obnovy cd Myslím přeinstalovává registru systému Windows, a proto ubrousky tento problém, ale nejsem jistý
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Obnovení systému Windows scopa Operační systémy Windows 1 7.října 2009 02:55
Přeinstalace systému vymáhání CD a944porsche Operační systémy Windows 1 17. června 2009 12:00
Pomoc! Nepracuje Po Obnovení systému scottfrp Obecné Software Chat 12 4. května 2009 11:57
Obnovení systému cliffnook2000 Operační systémy Windows 3 14. leden 2008 00:34
Obnovení systému / obnovení systému ct122592 Operační systémy Windows 1 2. ledna 2008 18:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.