μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Επαναφορά Συστήματος CD Drivers Εξοικονόμησης και βοήθεια πριν από την επανεγκατάσταση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2007, 11:52
Μέλος Ομάδα

Default Επαναφορά Συστήματος CD Drivers Εξοικονόμησης και βοήθεια πριν από την επανεγκατάσταση

Hi all

Χρειάζομαι βοήθεια ώστε να μάθετε ποια είναι η diffrence μεταξύ Επαναφορά Συστήματος System Recovery CD και CD είναι.

Επειδή ο υπολογιστής μου κρατά συντρίβεται είναι δυνατόν για εμένα να κάνω ένα CD, όπου η λειτουργία διακοπεί όταν έβαλα ένα CD και σε αυτό το είδος φέρνει τον υπολογιστή όπως ήταν πριν. "Δεν ξέρω αν έχω εξηγήσει ότι πολύ καλά"

Ο λόγος για αυτό είναι τόσο όταν κάνει crash Δεν πρέπει να τηρούν για την επανεγκατάσταση των Windows.

Επίσης, πριν από την επανεγκατάσταση των Windows είναι η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του DRIVERS όπως θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα η λήψη όλων των οδηγών από το δίχτυ. Λαμβάνει μου ηλικίες!!

Σε ευχαριστώ

Max
Old 16η Ιουν 2007, 12:01
Μέλος Ομάδα

Default Επαναφορά Συστήματος CD Drivers Εξοικονόμησης και βοήθεια πριν από την επανεγκατάσταση

από όσο γνωρίζω υπάρχουν whould να είναι ένα μέσο για την υποστήριξη οδηγών αλλά δεν σίγουρος δοκιμάστε τα αρχεία του προγράμματος.

επαναφορά του συστήματος cd είναι να εξαφανίσουν εντελώς τον υπολογιστή πίσω στο βασικό λειτουργικό σύστημα των Windows,

αλλά ένα σύστημα ανάκτησης cd νομίζω επανεγκαθιστά το μητρώο των Windows και, συνεπώς, πετσετάκια, αλλά το πρόβλημα δεν σίγουρος
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Επαναφορά συστήματος των Windows scopa Λειτουργικά συστήματα Windows 1 7 Οκτωβρίου 2009 02:55
Επανεγκατάσταση του συστήματος ανάκτησης της CD a944porsche Λειτουργικά συστήματα Windows 1 17 Ιουν 2009 12:00
Βοήθεια! Δεν λειτουργούν μετά την Επαναφορά Συστήματος scottfrp Γενικά Λογισμικό Chat 12 4η Μαΐου 2009 11:57
Επαναφορά Συστήματος cliffnook2000 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 14 Ιαν 2008 00:34
Επαναφορά Συστήματος / σύστημα ανάκτησης ct122592 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 2η Ιαν 2008 18:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.