kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Rendszer-visszaállítás segítségével és mentés CD Driverek újratelepítése előtt

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2007, 11:52
Csoport tagja

Default Rendszer-visszaállítás segítségével és mentés CD Driverek újratelepítése előtt

Hi all

Segítségre van szükségem, hogy megtudja, mi a diffrence egy rendszer-visszaállítási CD-és rendszer-helyreállító CD-t is.

Mivel a számítógépet tart összeomlik Lehetséges az, hogy nekem, hogy ha egy CD-t, ha összeomlik Beraktam a CD-t, és azt a fajta hozza a számítógépet, mint korábban volt. "Nem tudom, már kifejtette, hogy nagyon jól"

Ennek az az oka, ha ez összeomlik, nem kell tartani a Windows újratelepítése.

A Windows újratelepítése előtt is lehetséges biztonsági másolatot készíteni, mivel a vezetők úgy, hogy nagyon nehéz és időigényes feladat letölti a járművezetők minden a net. Beletelik nekem korosztály!

Thank You

Max
Old Június 16 2007, 12:01
Csoport tagja

Default Rendszer-visszaállítás segítségével és mentés CD Driverek újratelepítése előtt

amennyire én tudom, ott whould módja lehet támogatásának vezetők, de nem biztos abban, hogy próbálja ki a Program Files.

egy rendszer-visszaállítási CD-t, hogy törölje le a számítógép teljesen vissza a windows alap operációs rendszer,

de a rendszer helyreállító CD Azt hiszem újratelepíti a Windows registry törlő, és ezért a problémát, de nem biztos
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows Rendszer-visszaállítás scopa A Windows operációs rendszerek 1 Október 7, 2009 02:55
Újratelepítéséhez rendszer helyreállító CD a944porsche A Windows operációs rendszerek 1 17. június 2009 12:00
Segítség! Nem működő után a Rendszer-visszaállítás scottfrp General Chat szoftver 12 4. május 2009 11:57
Rendszer-visszaállítás cliffnook2000 A Windows operációs rendszerek 3 14. január 2008 00:34
Rendszer-visszaállítás / rendszer helyreállítási ct122592 A Windows operációs rendszerek 1 2. Jan 2008 18:49
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.