![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all Segítségre van szükségem, hogy megtudja, mi a diffrence egy rendszer-visszaállítási CD-és rendszer-helyreállító CD-t is. Mivel a számítógépet tart összeomlik Lehetséges az, hogy nekem, hogy ha egy CD-t, ha összeomlik Beraktam a CD-t, és azt a fajta hozza a számítógépet, mint korábban volt. "Nem tudom, már kifejtette, hogy nagyon jól" Ennek az az oka, ha ez összeomlik, nem kell tartani a Windows újratelepítése. A Windows újratelepítése előtt is lehetséges biztonsági másolatot készíteni, mivel a vezetők úgy, hogy nagyon nehéz és időigényes feladat letölti a járművezetők minden a net. Beletelik nekem korosztály! Thank You Max |
|
| |||
| |||
| amennyire én tudom, ott whould módja lehet támogatásának vezetők, de nem biztos abban, hogy próbálja ki a Program Files. egy rendszer-visszaállítási CD-t, hogy törölje le a számítógép teljesen vissza a windows alap operációs rendszer, de a rendszer helyreállító CD Azt hiszem újratelepíti a Windows registry törlő, és ezért a problémát, de nem biztos |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Rendszer-visszaállítás | scopa | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 7, 2009 02:55 |
| Újratelepítéséhez rendszer helyreállító CD | a944porsche | A Windows operációs rendszerek | 1 | 17. június 2009 12:00 |
| Segítség! Nem működő után a Rendszer-visszaállítás | scottfrp | General Chat szoftver | 12 | 4. május 2009 11:57 |
| Rendszer-visszaállítás | cliffnook2000 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 14. január 2008 00:34 |
| Rendszer-visszaállítás / rendszer helyreállítási | ct122592 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 2. Jan 2008 18:49 |
| Téma eszközök | |
| |