פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

תקליטור שחזור מערכת עזרה ושמירה Drivers לפני התקנה מחדש

Reply

שרשרת כלים
Old 16 יוני 2007, 11:52
חבר קבוצת

Default תקליטור שחזור מערכת עזרה ושמירה Drivers לפני התקנה מחדש

היי כולם

אני זקוק לעזרה כדי לברר מהו diffrence בין שחזור מערכת שחזור מערכת CD ו CD הוא.

כי המחשב שלי שומר crashing האם זה אפשרי לי לעשות את זה כאשר תקליטור שבו קריסות שמתי תקליטור ב והיא מעין מביא את המחשב כפי שהיה בעבר. "אני לא יודע אם יש לי הסביר כי טוב מאוד"

הסיבה שזה כל כך לקרוס כאשר היא האם אני לא צריך לשמור על התקנה מחדש של Windows.

גם לפני התקנה מחדש של Windows האם ניתן לגבות את מנהלי ההתקנים כמו שאני מוצא את זה מאוד קשה זמן רב להוריד את כל מנהלי ההתקנים של נטו. לוקח לי הגילאים!

תודה

מקסימלי
Old 16 יוני 2007, 12:01
חבר קבוצת

Default תקליטור שחזור מערכת עזרה ושמירה Drivers לפני התקנה מחדש

עד כמה שאני יודע שיש whould להיות דרך לגבות מנהלי התקנים, אך לא בטוח לנסות את Program Files.

שחזור מערכת CD היא למחות לחלוטין את המחשב לראש הבסיסיים של מערכת ההפעלה Windows,

אבל שחזור מערכת CD אני חושב reinstalls הרישום של Windows, ולכן wipes הבעיה אבל לא בטוח
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שחזור המערכת של Windows scopa מערכות ההפעלה Windows 1 7 אוקטובר 2009 02:55
התקנה מחדש של מערכת לשחזור תקליטורים a944porsche מערכות ההפעלה Windows 1 -17 יוני 2009 12:00
הצילו!! לא לפעול לאחר שחזור המערכת scottfrp כללי תוכנות צ 'אט 12 4th מאי 2009 11:57
שחזור המערכת cliffnook2000 מערכות ההפעלה Windows 3 14th ינואר 2008 00:34
System Restore / שחזור מערכת ct122592 מערכות ההפעלה Windows 1 2nd ינואר 2008 18:49
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.