![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי כולם אני זקוק לעזרה כדי לברר מהו diffrence בין שחזור מערכת שחזור מערכת CD ו CD הוא. כי המחשב שלי שומר crashing האם זה אפשרי לי לעשות את זה כאשר תקליטור שבו קריסות שמתי תקליטור ב והיא מעין מביא את המחשב כפי שהיה בעבר. "אני לא יודע אם יש לי הסביר כי טוב מאוד" הסיבה שזה כל כך לקרוס כאשר היא האם אני לא צריך לשמור על התקנה מחדש של Windows. גם לפני התקנה מחדש של Windows האם ניתן לגבות את מנהלי ההתקנים כמו שאני מוצא את זה מאוד קשה זמן רב להוריד את כל מנהלי ההתקנים של נטו. לוקח לי הגילאים! תודה מקסימלי |
|
| |||
| |||
| עד כמה שאני יודע שיש whould להיות דרך לגבות מנהלי התקנים, אך לא בטוח לנסות את Program Files. שחזור מערכת CD היא למחות לחלוטין את המחשב לראש הבסיסיים של מערכת ההפעלה Windows, אבל שחזור מערכת CD אני חושב reinstalls הרישום של Windows, ולכן wipes הבעיה אבל לא בטוח |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שחזור המערכת של Windows | scopa | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 7 אוקטובר 2009 02:55 |
| התקנה מחדש של מערכת לשחזור תקליטורים | a944porsche | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -17 יוני 2009 12:00 |
| הצילו!! לא לפעול לאחר שחזור המערכת | scottfrp | כללי תוכנות צ 'אט | 12 | 4th מאי 2009 11:57 |
| שחזור המערכת | cliffnook2000 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 14th ינואר 2008 00:34 |
| System Restore / שחזור מערכת | ct122592 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 2nd ינואר 2008 18:49 |
| שרשרת כלים | |
| |