mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

System Restore CD Pagalba ir išsaugojimas mašinistams prieš naujo įdiegti

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2007, 11:52
Narys

Default System Restore CD Pagalba ir išsaugojimas mašinistams prieš naujo įdiegti

Hi all

Man reikia pagalbos, kaip sužinoti, kas yra tarp System Restore CD ir System Recovery CD diffrence yra.

Kadangi mano kompiuteris palaiko kritimo tai įmanoma man padaryti CD, kur, kada jis sugenda įdėti CD ir tarsi duoda kompiuterį, nes jis buvo anksčiau. "Aš nežinau, ar man paaiškino, kad labai gerai"

Taip yra todėl, kad kai ji katastrofos I don't have to keep on naujo įdiegti Windows.

Taip pat prieš įdiegti Windows įmanoma Atgal Aukštyn vairuotojų man labai sunku ir ilgai atsisiųsti tvarkykles visas neto. Ji mano, man amžius!

Ačiū

Max
Old Birželis 16, 2007, 12:01
Narys

Default System Restore CD Pagalba ir išsaugojimas mašinistams prieš naujo įdiegti

kiek aš žinau ten balsas būtų galima gauti grįžtamąjį ryšį vairuotojų, bet nežinote, pabandykite Program Files būdu.

System Restore CD yra visiškai ištrinti kompiuteryje Grįžti į pagrindinį Windows operacinės sistemos

tačiau sistemos atkūrimo CD Manau reinstalls Windows registro ir todėl servetėlės problema, bet nežinote
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows System Restore Norma Windows "operacinės sistemos 1 7 spalis 2009 02:55
Naujo įdiegti sistemos atkūrimo CD a944porsche Windows "operacinės sistemos 1 Birželis 17, 2009 12:00
Help! Dar po darbo Sistemos atkūrimas scottfrp BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 12 4 gegužė 2009 11:57
Sistemos atkūrimas cliffnook2000 Windows "operacinės sistemos 3 14 sausis 2008 00:34
System Restore / atkūrimo sistemos ct122592 Windows "operacinės sistemos 1 2 sausis 2008 18:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.