rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Przywracanie systemu na dysku CD pomóc i zapisywanie Kierowcy przed Ponowna

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 czerwca 2007, 11:52
Członek grupy

Hi all

Potrzebuję pomocy, aby dowiedzieć się, jaka jest między diffrence przywracania systemu CD i System Recovery CD jest.

Ponieważ mój komputer zachowuje upaść to możliwe, dla mnie, aby płyty CD, gdzie, kiedy pada umieścić CD i przynosi to rodzaj komputera, jak to było wcześniej. "Nie wiem, czy mam wytłumaczyć, że bardzo dobrze"

Powodem tego jest to, gdy to crash I nie trzeba mieć na ponowne zainstalowanie systemu Windows.

Ponadto przed ponownym zainstalowaniu systemu Windows jest to możliwe kopię zapasową STEROWNIKI jak znaleźć to bardzo trudne i czasochłonne, pobierając wszystkie sterowniki z sieci. Przyjmuje mnie wieki!

Thank You

Maks.
Old 16 czerwca 2007, 12:01
Członek grupy

O ile mi wiadomo nie whould być sposobem wykonywania kopii zapasowej sterowników, ale nie masz pewności, wypróbuj program files.

przywracania systemu cd jest całkowicie zniszczyć komputer z powrotem do okna podstawowego systemu operacyjnego,

ale system odzyskiwania cd Myślę ponownie rejestru systemu Windows i dlatego ociera problemu, ale nie na pewno
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.