![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all Potrzebuję pomocy, aby dowiedzieć się, jaka jest między diffrence przywracania systemu CD i System Recovery CD jest. Ponieważ mój komputer zachowuje upaść to możliwe, dla mnie, aby płyty CD, gdzie, kiedy pada umieścić CD i przynosi to rodzaj komputera, jak to było wcześniej. "Nie wiem, czy mam wytłumaczyć, że bardzo dobrze" Powodem tego jest to, gdy to crash I nie trzeba mieć na ponowne zainstalowanie systemu Windows. Ponadto przed ponownym zainstalowaniu systemu Windows jest to możliwe kopię zapasową STEROWNIKI jak znaleźć to bardzo trudne i czasochłonne, pobierając wszystkie sterowniki z sieci. Przyjmuje mnie wieki! Thank You Maks. |
|
| |||
| |||
| O ile mi wiadomo nie whould być sposobem wykonywania kopii zapasowej sterowników, ale nie masz pewności, wypróbuj program files. przywracania systemu cd jest całkowicie zniszczyć komputer z powrotem do okna podstawowego systemu operacyjnego, ale system odzyskiwania cd Myślę ponownie rejestru systemu Windows i dlatego ociera problemu, ale nie na pewno |