![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor Am nevoie de ajutor pentru a afla ce este diffrence între un System Restore System Recovery CD-uri si CD-ul este. Pentru ca calculatorul meu ţine crashing este posibil pentru mine pentru a face un CD în cazul în care, atunci când se avariază am pus pe un CD în fel şi-l aduce de la computer ca aceasta a fost înainte. "Nu ştiu dacă am explicat că, foarte bine" Motivul pentru aceasta este aşa, atunci când acesta nu accident de circulaţie, nu am de a păstra la reinstalarea Windows. De asemenea, înainte de a reinstala Windows este posibil să se Inapoi Sus driverele ca mi se pare că este foarte dificilă şi consumatoare de timp a descărca toate driver-ele de la net. Este nevoie de mine de ani!! Mulţumesc Max |
|
| |||
| |||
| Din câte ştiu, acolo whould fi o modalitate de a susţine driverele, dar nu sunt sigur să încercaţi programul de fişiere. un sistem pentru a restabili CD-ul este complet şterge computer înapoi la bază sistemul de operare Windows, , ci un sistem de recuperare CD Cred că reinstalls Windows registry şi, prin urmare, ştergătoare de problemă, dar nu sunt sigur |
![]() |
|
| Marcaje |