мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Сыстем Ресторе ЦД помоћ и пре него што поново инсталирајте Чување Дриверс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2007, 11:52
Мембер Гроуп

Поздрав свима

Треба ми помоћ како би сазнали шта је диффренце између Сыстем Ресторе Сыстем Рецоверы ЦД и ЦД-је.

Будући да чува пад система мој рачунар је могуће учинити за мене ЦД-а, где га црасхес кад сам ставио ЦД у те врсте доноси рачунар као што је био пре. "Не знам ако сам објаснио да је врло добро"

Разлог за то је тако кад се срушити ја не морам држати на поновном инсталирању система Уиндоус.

Такође поново инсталирате систем Уиндоус пре него што је то могуће Назад Горе возача као што сам га врло тешко наћи и времена учитавања возача из свих мрежа. Потребно ми узрасте!

Хвала ти

Макс
Old 16. јуни 2007, 12:01
Мембер Гроуп

Дуг као ЈА кноткле има ухоулд се начин потпорни возача, али није сигурно испробате програм филес.

систем вратити цд је у потпуности елиминисати назад на рачунар са системом Уиндоус основни оперативни систем,

али систем рецоверы цд Мислим да се поново инсталира Уиндоус Регистры и стога марамице проблем, али није сигуран
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц