![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім Мені потрібна допомога, щоб з'ясувати, що різницеві між Відновлення системи CD і відновлення системи КР. Тому що мій комп'ютер постійними збоями це можливо для мене зробити компакт-диск, де він виходить з ладу, коли я поклав компакт-диск, і він готовий роду приносить комп'ютер, як це було раніше. "Я не знаю, якщо я вже пояснив, що дуже добре" Причиною цього є такою, коли вона аварії я не потрібно тримати на переустановку Windows. Крім того, перед перевстановлення Windows це можливо для резервного копіювання драйверів, я знаходжу його дуже важким і тривалим завантаженні драйверів все з мережі. Він бере мене віку! Спасибо Макс |
|
| |||
| |||
| Наскільки я знаю, що whould бути спосіб резервного копіювання драйверів, але не впевнені, спробуйте Program Files. відновлення CD система повністю знищити комп'ютер назад у Windows основної операційної системи, а система Recovery CD Я думаю перевстановити Windows реєстр і, отже, серветки проблеми, але не впевнений |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows System Restore | scopa | Операційні системи Windows | 1 | 7 жовтня 2009 02:55 |
| Перевстановлення System Recovery CD's | a944porsche | Операційні системи Windows | 1 | 17 червня 2009 12:00 |
| Допоможіть! Не працювати після відновлення системи | scottfrp | General Software чат | 12 | 4 травня 2009 11:57 |
| Відновлення системи | cliffnook2000 | Операційні системи Windows | 3 | 14 січня 2008 00:34 |
| Відновлення системи / відновлення системи | ct122592 | Операційні системи Windows | 1 | 2 січня 2008 18:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |