![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ами когато аз стартиране на компютъра ми го отнема векове, за да могат да го използват (около 8mins), за да се знае на кой да е начин да се ускори това? Отделно от закупуване на по-бърз твърд диск
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Проверихте ли за зловреден софтуер?
|
|||
|
|||
|
да не извършва никакви проверки, освен ако не броя седмично север сканиране (даже Знам, че е rubish)
|
|
|
|||
|
|||
|
Най-добре би било да се премине към Virus & Spyware форум за сигурност и да се злото, за да проверите вашия hiijakthis дневник.
Прочетете първо лепкава b4 публикуване. |
|
|
|||
|
|||
|
Kaspersky FTW?
|
|
|
|||
|
|||
|
1. Отивам към Трепвам> Тичам и вид MSConfig. След като другите отворени прозорци Кликнете върху началната Таб. Преглед чрез него и махнете ненужните стартиращи се програми.
2. Проверете за шпионски софтуер, злонамерен софтуер, Adware и вируси. Използвайте една от следните за най-добри резултати. BitDefender Antivirus, Kaspersky Anti-Virus или Север AntiVirus. 3. Имате ли най-малко 512 MB памет? |
|
|
|||
|
|||
|
Били ли сте сканиране за вируси?
|
|
|
|||
|
|||
|
RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5 |
|
|
|||
|
|||
|
Били ли сте момчета проверява датата на ОП .... Мисля, че той може да се оправиш от сега
|
|
|
|||
|
|||
|
Да, това е сортирана, и няколко мнения за след Rond79's:
1) Това би било по-полезно да се каже какво са общи ненужни програми / Какви са общите предизвикателно необходими програми. 2) Север е купчина боклук (повечето хора тук, ще се съгласите с мен за това), не знам много за другите, но както може да получите добри резултати от напълно безплатен, аз ще остана с това, освен ако не ви предлагат да ги купуват, за мен? 3) Също kanoakavirus каза, че "2x1GB OCZ PC2-9200 комбайн CL5", както е ясно посочено в моя SIG, така че моля прочетете
|