![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, když jsem nastartovat počítač trvá věky, aby mohli používat (asi 8mins), aby se někdo víte o způsob, jak do této rychlosti? s výjimkou nákupu rychlejší hdd
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ptal jste se na malware?
| |||
| |||
| tak dosud neučinily žádné kontroly, pokud nepočítáme týdenní norton scan (ano já vím, je to rubish) |
|
| |||
| |||
| Nejlepším řešením by bylo jít k Spyware Virus & Security fórum a zla si mohli prověřit své hiijakthis log. Přečtěte si první sticky B4 vysílání. |
|
| |||
| |||
| Kaspersky FTW? |
|
| |||
| |||
| 1. Jděte na Start> Spustit a zadejte příkaz msconfig. Poté, co ostatní okna otevřít Klikněte na Start Up Tab. Listovat a zrušte zbytečné start-up programů. 2. Zkontrolujte, zda pro spyware, malware, adware a virů. Použijte jeden z následujících nejlepší výsledky. BitDefender Antivirus, Kaspersky Anti-Virus nebo Norton AntiVirus. 3. Máte alespoň 512 MB operační paměti? |
|
| |||
| |||
| Máte naskenované na virus? |
|
| |||
| |||
| RAM: 2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5 |
|
| |||
| |||
| Už jste kluci zkontrolovat datum .... OP Myslím, že může mít seřazené to už |
|
| |||
| |||
| ano, je to tříděné, a několik poznámek na post Rond79 to: 1) To by bylo užitečné říct, jaké jsou společné nepotřebné programy / Jaké jsou běžné vzdorovitě potřebné programy. 2) Norton je hromada smetí (většina lidí tady bude se mnou souhlasit, že o), moc nevím, jak ostatní, ale jak může dostat naprosto dobré výsledky z freeware, budu držet se, že pokud si oběť koupit pro mě? 3) Jako kanoakavirus řekl: "Mám" 2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5 ", jak je jasně uvedeno v mé sig, tak si prosím přečtěte |