![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και κάθε φορά που θα ξεκινήσει ο υπολογιστής μου χρειάζεται ηλικίες να είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν (8mins περίπου) το ίδιο κάνει και ο καθένας γνωρίζει τον τρόπο να επιταχυνθεί αυτό; εκτός από την αγορά ενός ταχύτερη hdd
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε ελεγχθεί για κακόβουλα προγράμματα;
| |||
| |||
| δεν έχουν κάνει σε όλους τους ελέγχους, αν δεν μετράνε μια εβδομαδιαία norton scan (ναί ξέρω είναι rubish) |
|
| |||
| |||
| Καλύτερα θα ήταν να πάω στο Spyware Virus & Ασφάλεια φόρουμ και να Evil σας για να ελέγξετε hiijakthis συνδεθείτε. Διαβάστε το πρώτη κολλώδης β4 απόσπασης. |
|
| |||
| |||
| Kaspersky FTW; |
|
| |||
| |||
| 1. Πηγαίνετε στην Έναρξη> Εκτέλεση και πληκτρολογήστε msconfig. Μετά τα άλλα παράθυρα ανοικτά Κάντε κλικ στο Start Up Πιν. Περιηγηθείτε μέσα από αυτό και την επιλογή κάθε περιττή εκκίνησης προγραμμάτων. 2. Έλεγχος για Spyware, Malware, Adware και Ιοί. Χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες για καλύτερα αποτελέσματα. BitDefender Antivirus, Kaspersky Anti-Virus ή το Norton AntiVirus. 3. Να έχετε τουλάχιστον 512 MB μνήμης; |
|
| |||
| |||
| Έχετε σάρωση για ιού; |
|
| |||
| |||
| RAM: 2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5 |
|
| |||
| |||
| Έχετε παιδιά ελέγχεται η ημερομηνία του ΕΠ .... Νομίζω ότι μπορεί να έχουν ταξινομημένο έξω από τώρα |
|
| |||
| |||
| ναί, είναι ταξινομημένο, και μερικά σχόλια για Rond79 μετά: 1) Θα ήταν πιο χρήσιμο να πω τι είναι κοινές περιττά προγράμματα / Τι είναι κοινά προκλητικά απαραίτητα προγράμματα. 2) Το Norton είναι ένα σωρό σκουπίδια (εδώ οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνήσουν μαζί μου σε αυτό), δεν γνωρίζει πολλά για τους άλλους, αλλά όπως μπορεί να απολύτως καλά αποτελέσματα από freeware, Θα επιμείνουμε με ότι, αν δεν σας προσφέρουν για την τα αγοράζουν για μένα; 3) Όπως είπε kanoakavirus, έχω "2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5", όπως αναφέρεται σαφώς στο sig μου, για αυτό παρακαλώ διαβάστε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αν μου Windows δίκη λήγει και δεν το έχω αποθηκεύσει τα αρχεία μου, θα χάσω τα πάντα; | Brian C | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 22η Μαΐου 2009 09:27 |
| Διαγραφή Gmail για πάντα | charlieM | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 24 | 15 Δεκ. 2008 12:12 |
| Βοήθεια! Windows λαμβάνοντας πάντα για να φορτώσετε | karen45 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 27 Ιαν 2008 14:01 |
| Windows λαμβάνει μια εποχή για να ξεκινήσετε | martycomfor | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 15 Ιαν 2008 02:07 |
| Γιατί ο υπολογιστής μου χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ξεκινήσει; | pchopra65 | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 1 Αυγ 2007 11:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |