![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa svaki put kad sam pokrenuti moje računalo uzeti godine to biti u mogućnosti koristiti ga (oko 8mins) tako da se bilo tko znati od način da brzinu ovo gore? osim od kupnje brže hdd
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li provjerili za štetne sadržaje?
| |||
| |||
| nisu učinili sve provjere, osim ako računaju tjedni sjever scan (yea i know it's rubish) |
|
| |||
| |||
| Najbolje bi bilo da prijeđemo do Virus Spyware & Security forum i dobiti Evil to ček tvoj hiijakthis zapisnik. Pročitajte prvi sticky B4 posting. |
|
| |||
| |||
| Kaspersky FTW? |
|
| |||
| |||
| 1. Otiđite na Početak> Trčanje i tip msconfig. Nakon drugog prozora otvorite Kliknite na Start Up Tab. Pregledavajte fotografije njega i deaktivirati sve nepotrebne start-up programe. 2. Provjerite spyware, malware, adware i virusa. Upotrijebite jednu od sljedećih za najbolje rezultate. BitDefender Antivirus, Kaspersky Anti-Virus ili Norton AntiVirus. 3. Da li vi imati barem 512 MB memorije? |
|
| |||
| |||
| Jeste li skenirane za virus? |
|
| |||
| |||
| RAM: 2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5 |
|
| |||
| |||
| Jeste li provjerili dečki datum OP .... Mislim da je on svibanj imati je izdvojiti do sada |
|
| |||
| |||
| Da, to je sortiran, a nekoliko komentara za Rond79 post: 1) To bi bilo korisnije da kažu što su zajednički nepotrebne programe / Koje su zajedničke definitivno potrebne programe. 2) Norton je hrpa smeća (većina ljudi ovdje će se složiti sa mnom o tome), ne znam puno o drugima, ali kako mogu dobiti savršeno dobre rezultate iz freeware, I'll stick s tim, osim ako svoj prinos ih kupiti za mene? 3) Kao kanoakavirus rekao sam: "2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5", kao što je jasno navedeno u mom sig, pa vas molimo pročitajte |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ako je moja Windows istekne trial i ja nisam moje datoteke spremljene ću ih zauvijek izgubiti? | Brian C | Windows Operating Systems | 9 | 22. svibanj 2009 09:27 |
| Brisanje Gmail zauvijek | charlieM | Email, VoIP & IM Razgovor | 24 | 15. prosinac 2008 12:12 |
| Pomoć! Windows uzimajući zauvijek za učitavanje | karen45 | Windows Operating Systems | 5 | 27 siječanj 2008 14:01 |
| Windows traje doba za početak | martycomfor | Windows Operating Systems | 4 | 15 siječanj 2008 02:07 |
| Zašto moj računalo potrebno neko vrijeme da počnete? | pchopra65 | Općenito Software Chat | 4 | 1. kolovoz 2007 11:21 |
| Thread Tools | |
| |