![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, ha én induló a számítógépet vesz a korosztály veheti igénybe, (kb. 8mins) úgy Tudja valaki a módját, hogy gyorsítsák fel ezt? eltekintve felvásárlási gyorsabb hdd
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van ellenőrizni malware?
| |||
| |||
| nem került sor semmilyen ellenőrzés, kivéve akkor, ha gróf heti észak scan (igen tudom, hogy Rubish) |
|
| |||
| |||
| A legjobb az lenne, ha fogadást megy át a vírus és kémprogram-biztonsági fórum és kap Evil ellenőrizni a hiijakthis naplót. Olvassa el a első ragadós b4 kiküldetésére. |
|
| |||
| |||
| Kaspersky FTW? |
|
| |||
| |||
| 1. Menjen a Start> Futtatás pontra, és írja be az msconfig parancsot. Amint a többi ablak nyitva Kattintson a Start Up Tab. Tallózás keresztül, és törölje a szükségtelen induló programok. 2. Ellenőrizzük a Spyware, Malware, Adware és vírusokat. Válasszon az alábbi lehetőségek közül a legjobb eredményt. BitDefender Antivirus, Kaspersky Anti-Virus vagy Norton AntiVirus. 3. Van legalább 512 MB memória? |
|
| |||
| |||
| Van vizsgálva a vírus? |
|
| |||
| |||
| RAM: 2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5 |
|
| |||
| |||
| Have you guys ellenőrizni időpontját az OP .... Azt hiszem, lehet válogatni, hogy ki most |
|
| |||
| |||
| igen, ez sorrendje, és néhány megjegyzést a Rond79 utáni: 1) Az lett volna hasznos, mi a közös a felesleges programok / Mi a közös dacosan szükséges programokat. 2) Norton egy rakás szemetet (a legtöbb ember itt is egyetért velem, hogy), nem sokat tudnak a többiek, de mivel tud tökéletesen jó eredményeket freeware, én maradok az, hogy ha a felajánló megvásárolták őket nekem? 3) Mint mondta kanoakavirus én "2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5" egyértelműen kimondja my sig, ezért kérjük, olvassa el |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ha a Windows tárgyalás lejár és én nem menti a fájlokat fogok veszíteni örökre? | Brian C | A Windows operációs rendszerek | 9 | 22. május 2009 09:27 |
| Gmail törlése forever | charlieM | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 24 | 15. december 2008 12:12 |
| Segítség! Windows vesz örökké betölteni | karen45 | A Windows operációs rendszerek | 5 | 27. január 2008 14:01 |
| Windows vesz egy olyan korban, hogy | martycomfor | A Windows operációs rendszerek | 4 | 15. január 2008 02:07 |
| Miért a számítógépet úgy, hogy egy kis időt? | pchopra65 | General Chat szoftver | 4 | 1. Aug 2007 11:21 |
| Téma eszközök | |
| |