![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב שלי זה לוקח הגילאים יוכלו להשתמש בו (בסביבות 8mins) אז האם מישהו מכיר דרך להאיץ את זה? מלבד רכישת מהר HDD
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם בדקו עבור תוכנות זדוניות?
| |||
| |||
| לא עשיתי שום בדיקות, אלא אם סופרים את השבועית Norton סריקה (כן אני יודע שזה rubish) |
|
| |||
| |||
| הפתרון הטוב ביותר יהיה לגשת אל הווירוס תוכנות ריגול ואבטחה פורום ולקבל הרע כדי לבדוק את היומן hiijakthis. קרא את הראשון צמוג B4 הפרסום. |
|
| |||
| |||
| Kaspersky FTW? |
|
| |||
| |||
| 1. עבור אל התחל> הפעלה והקלד msconfig. לאחר שאר החלונות פתוחים לחץ על כרטיסייה להתחלה. לדפדף זה בטל בכל מיותר start-up תוכניות. 2. בדוק אם יש תוכנות ריגול, Malware, Adware או וירוסים. השתמש באחת מהפעולות הבאות לקבלת התוצאות הטובות ביותר. BitDefender Antivirus, Kaspersky Anti-Virus או Norton AntiVirus. 3. האם יש לך לפחות 512 מגה בייט של זיכרון? |
|
| |||
| |||
| האם עבור סריקת וירוסים? |
|
| |||
| |||
| זיכרון RAM: 2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5 |
|
| |||
| |||
| האם החבר 'ה בדקו את התאריך של op .... אני חושב שהוא יכול להיות מיון את זה עד עכשיו |
|
| |||
| |||
| כן, זה מיון, וכמה הערות על ההודעה של Rond79: 1) זה היה יותר מועיל לומר מה התוכניות נפוצות מיותר / מה הם נפוצים defiantly הדרושים תוכניות. 2) Norton היא ערימת זבל (רוב האנשים כאן יהיו מסכים איתי על זה), לא יודע הרבה על אחרים, אלא גם יכול לקבל באופן מושלם נובע freeware טוב, אני אקח את זה עם מקל, אלא אם הצעה לקנות אותם בשבילי? 3) כמו kanoakavirus אמר, יש לי "2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5" כפי נאמר לי באופן ברור sig, אז בבקשה לקרוא |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אם הניסיון שלי ב-Windows פוקעת ואני לא הציל את הקבצים שלי אני לאבד אותם לנצח? | בריאן C | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 22 מאי 2009 09:27 |
| מחיקת Gmail לנצח | charlieM | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 24 | ה -15 בחודש דצמבר 2008 12:12 |
| עזרה! Windows לוקח לטעון לנצח | karen45 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -27 ינואר 2008 14:01 |
| Windows לוקח של גיל להתחיל | martycomfor | מערכות ההפעלה Windows | 4 | ה -15 בחודש ינואר 2008 02:07 |
| למה המחשב שלי לוקח קצת זמן להתחיל? | pchopra65 | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | ב -1 לאוגוסט 2007 11:21 |
| שרשרת כלים | |
| |