![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na kai aš pradėti mano kompiuteryje ji mano amžiaus, kad būtų galima jį naudoti (apie 8mins) taip Does anyone know of būdas pagreitinti šį up? išskyrus pirkimo greitesnis hdd
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar patikrinote kenkėjiškų programų?
| |||
| |||
| nebuvo padaryta jokių patikrinimų, nebent Count savaitę norton scan (yea I know it's rubish) |
|
| |||
| |||
| Geriausia būtų pereiti prie virusų ir šnipinėjimo programų saugumo forume ir gauti Evil patikrinti savo hiijakthis log. Skaityti pirmasis lipnus B4 parašėte. |
|
| |||
| |||
| Kaspersky ftw? |
|
| |||
| |||
| 1. Eikite į Start> Run ir įveskite msconfig. Kai kitų langų atidaryti Paspauskite Start Up Tab. Žmonės per jį ir nuimkite visus nereikalingus pradėti programas. 2. Patikrinkite spyware, kenkėjiška programa, Adware ir virusų. Naudokite vieną iš šių geriausių rezultatų. Bitdefender Antivirus, Kaspersky Anti-Virus arba Norton AntiVirus. 3. Ar turite bent 512 MB atminties? |
|
| |||
| |||
| Ar jūs nuskaityti viruso? |
|
| |||
| |||
| RAM: 2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5 |
|
| |||
| |||
| Ar jus vaikinai patikrina OP .... datą Manau, jis gali būti rūšiuojami ji atlieka dabar |
|
| |||
| |||
| Taip, tai surūšiuoti ir keletą pastabų dėl Rond79's post: 1) Tai būtų buvę naudinga pasakyti, kas yra bendros nereikalingas programas / Kas yra bendro iššaukiančiai būtinas programas. 2) "Norton yra šiukšlių krūva (daugelis žmonių čia, sutikite su manimi, dėl to), don't know much about kitiems, bet kaip galima gauti visiškai gerų rezultatų iš freeware, I'll Stick su tuo, nebent jūsų siūlo Pirkti juos man? 3) Kaip kanoakavirus pasakė, aš ", 2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5", kaip aiškiai nurodė mano sig, todėl prašome skaityti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Jei mano "Windows" tyrimas baigiasi, ir aš neįrašėte savo failus ir aš juos prarasti visam laikui? | Brian C | Windows "operacinės sistemos | 9 | Gegužė 22, 2009 09:27 |
| Ištrinti Gmail amžinai | charlieM | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 24 | 15 gruodis 2008 12:12 |
| Padėti! Windows atsižvelgiant forever to load | karen45 | Windows "operacinės sistemos | 5 | 27 sausis 2008 14:01 |
| Windows mano amžiaus pradžioje | martycomfor | Windows "operacinės sistemos | 4 | 15 sausis 2008 02:07 |
| Kodėl mano kompiuteris užtrunka tam tikrą laiką pradėti? | pchopra65 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 1 rugpjūtis 2007 11:21 |
| Temos įrankiai | |
| |