![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, kad es uzsāktu sava datora, kas nepieciešams, vecums, lai varētu izmantot (ap 8mins) so Vai kāds zinu veidu, kā paātrināt šo up? izņemot pirkšanas ātrāks hdd
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums jāpārbauda malware?
| |||
| |||
| to nav izdarījušas pārbaudes, ja vien jūs skaits nedēļas Norton Scan (yea i know it's rubish) |
|
| |||
| |||
| Jūsu labākais bet varētu iet pa to Virus Spyware & Security forums un saņemt Ļauns, lai pārbaudītu Jūsu hiijakthis log. Lasīt Pirmā lipīgs b4 posting. |
|
| |||
| |||
| Kaspersky FTW? |
|
| |||
| |||
| 1. Go to Start> Run un tipa msconfig. Kad pārējie logi atvērt Noklikšķiniet uz Start Up Tab. Pārlūkot to un izņemiet nevajadzīgu start-up programmām. 2. Pārbaudiet, Spyware, ļaunprātīgām programmatūrām, Adware un vīrusiem. Viena Izmantojiet šādus dokumentus vislabākos rezultātus. BitDefender Antivirus, Kaspersky Anti-Virus un Norton AntiVirus. 3. Vai jums ir vismaz 512 MB atmiņas? |
|
| |||
| |||
| Vai jūs skenēts vīrusu? |
|
| |||
| |||
| RAM: 2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5 |
|
| |||
| |||
| Have you guys pārbaudīt datumu OP .... Es domāju, ka viņam var būt sakārtoti tā, ko tagad |
|
| |||
| |||
| jā, tas ir sakārtots, un dažas piezīmes par Rond79's post: 1) Būtu bijis daudz noderīgu pateikt, kas ir kopīgi nevajadzīgās programmas / Kas ir kopīgas izaicinoši nepieciešami programmas. 2) Norton ir kaudze atkritumu (lielākā daļa cilvēku šeit vienosies ar mani par šo), nezinu daudz par citiem, bet kā var iegūt labus rezultātus no freeware, I'll stick ar to, ja vien jūsu piedāvā nopirkt man? 3) Tāpat kanoakavirus teica, es esmu ", 2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5", kā skaidri norādīts mans sig, tāpēc, lūdzu, izlasiet |
![]() |
|
| Bookmarks |