![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrze, gdy zaczynam się mój komputer zajmuje wieku, aby móc go używać (około 8mins), więc nikogo nie znasz sposób, aby przyspieszyć ten fakt? Oprócz zakupu szybciej hdd
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy sprawdzane pod kątem złośliwego oprogramowania?
| |||
| |||
| nie uczyniły wszelkich kontroli, jeśli nie liczyć tygodniowy północ skanowanie (yea i know it's rubish) |
|
| |||
| |||
| Najprościej byłoby, aby przejść do Virus Spyware & Forum Bezpieczeństwa i dostać Evil, aby sprawdzić swój hiijakthis zalogować. Przeczytaj Pierwszy sticky b4 oddelegowania. |
|
| |||
| |||
| Kaspersky FTW? |
|
| |||
| |||
| 1. Idź do Start> Uruchom i wpisz polecenie msconfig. Po drugiej otwartymi oknami Kliknij na Start Up Tab. Przejrzyj i odznacz niepotrzebne uruchamiania programów. 2. Sprawdź spyware, malware, adware oraz wirusy. Użyj jednej z następujących w celu uzyskania najlepszych wyników. BitDefender Antivirus, Kaspersky Anti-Virus lub Norton AntiVirus. 3. Czy masz co najmniej 512 MB pamięci? |
|
| |||
| |||
| Czy zeskanowany za wirus? |
|
| |||
| |||
| RAM: 2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5 |
|
| |||
| |||
| Have you guys sprawdzane daty PO .... Myślę, że może mieć to posortowane przez obecnie |
|
| |||
| |||
| Tak, to posortowane i kilka komentarzy na Rond79 na stanowisko: 1) To byłoby bardziej pomocne powiedzieć jakie są wspólne niepotrzebne programy / Jakie są wspólne defiantly niezbędnych programów. 2) Norton jest stos śmieci (większość osób zgodzi się ze mną w tym), nie wiedzą wiele o innych, ale jak doskonale można uzyskać dobre wyniki z freeware będę trzymać z tym, chyba że oferując kupić je dla mnie? 3) Jak kanoakavirus powiedział, mam "2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5" jako wyraźnie stwierdzone w moim sig, więc proszę przeczytać |
![]() |
|
| Zakładki |