![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па кад год сам покренути моје рачунар узраста је потребно да бисте могли да користите (око 8минс) тако да се било ко кноткле над неки начин да се брзо ово горе? Осим куповања бржи ХДД
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли проверили за штетне садржаје?
| |||
| |||
| нисте урадили било какве провере, осим ако цоунт тједни север Сцан (тако знам да је рубисх) |
|
| |||
| |||
| Ваш најбољи кладити се ће ићи преко до Вирус Спыуаре и безбедност форум и добити Евил проверити ваше хиијактхис пријавите. Прочитајте први приљепљив Б4 постинг. |
|
| |||
| |||
| Касперскы ФТУ? |
|
| |||
| |||
| 1. Иди на Старт> Трчање па тип мсцонфиг. Након што се осталих прозора отворите Кликните на Старт Уп Таб. Броусе кроз њу и искључите било какве непотребне старт-уп програме. 2. Провери за Спыуаре, заштита од злонамерних програма, Адуаре и вируса. Примените један од следећих за најбоље резултате. БитДефендер Антивирус, Касперскы Анти-Вирус или Нортон Антивирусни. 3. Да ли ви да има барем 512 МБ меморије? |
|
| |||
| |||
| Јесте ли за скенирање вируса? |
|
| |||
| |||
| РАМ: 2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5 |
|
| |||
| |||
| Јесте ли момци проверити датум на ОП .... Мислим да је он мај имати распоређене то до сада |
|
| |||
| |||
| Да, то је класификован и неколико коментара за Ронд79 пост: 1) То би било корисно да се више рећи што су често непотребне програме / Које су заједничке дефинитивно потребне програме. 2) Нортон је хрпа смећа од (већина људи овде ће се сложити са мном о томе), не знам пуно о другима, али како могу добити савршено добре резултате из фрееуаре, И'лл стицк са тим, осим ако ваш принос купи их за мене? 3) Као каноакавирус рекао сам "2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5" јасно је како је наведено у мој сиг, па прочитајте |