![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, коли я почала мого комп'ютера займає віків щоб мати можливість використовувати його (близько 8mins), так Хто-небудь знає шляхи, щоб прискорити це? Крім придбати більш швидкий жорсткий диск
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви перевірили на наявність шкідливого ПЗ?
| |||
| |||
| ще не зробили будь-яких перевірок, якщо не вважати щотижневі Нортон сканування (та я знаю, що Рубіш) |
|
| |||
| |||
| Найкраще було б перейти до вірусу Spyware & форум з питань безпеки та отримати Evil перевірити hiijakthis журналу. Читати перший липкий B4 проводки. |
|
| |||
| |||
| Kaspersky FTW? |
|
| |||
| |||
| 1. У меню Пуск> Виконати "і введіть Msconfig. Після того, як інші відкриті вікна натисніть на Start Up Tab. Огляд через нього і зняти будь-які непотрібні запуску програми. 2. Перевірити Spyware, Malware, Adware і віруси. Використовуйте один з наступних варіантів у кращих результатів. Антивірус BitDefender, Kaspersky Anti-Virus або Нортон AntiVirus. 3. У вас є принаймні 512 МБ оперативної пам'яті? |
|
| |||
| |||
| Ви скануються на віруси? |
|
| |||
| |||
| Оперативна пам'ять: 2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5 |
|
| |||
| |||
| Ви хлопці перевірили дату .... О.П. Я думаю, він, можливо, розібралися тепер |
|
| |||
| |||
| Так, 's відсортований, і кілька коментарів на пост Rond79's: 1) Було б більш корисно, щоб сказати, що загальні непотрібних програм / Які загальні зухвало необхідних програм. 2) Нортон це купа сміття (більшість людей тут погодяться зі мною в цьому), багато чого не знаємо про інші, але, як можна отримати цілком хороший результат Freeware, я буду дотримуватися, що, якщо ваші пропозиції щодо купити їх для мене? 3) Як kanoakavirus сказав, у мене є "2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5", як ясно сказано в моєму SIG, так що читайте |