![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всеки път, когато се опитате да отворите задача мениджър в Vista (Ctrl + SHIFT + ESC), или като натиснете Ctrl + ALT + DEL и избор задачата мениджър, грешка кутия появи казва, че е бил "забранено от администратора на системата", дори и въпреки че аз съм единственият потребител на машината (и съм администратор сметка). Аз не помня променя настройки на тази: / Има ли нещо в контролния панел някъде да го прави отново ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Благодаря, че работи:) Но не означава, че имам вирус, който аз не знам? : S |
|
| |||
| |||
| може винаги да се уверете, че Имаш ли някоя AV софтуер? провери тази нишка http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моля помощ; "Системата Uncorrectable Хардуер възникна грешка." | rahinco | Общи Хардуер Чат | 3 | 21-ви ноември 2009 година 06:38 |
| RIS Проблем "Windows \ System32 \ Config \ System" | alfred01 | Windows операционни системи | 0 | 17 Юни 2009 14:12 |
| Hrlp "WEB БАЗИРАНИ" операционната система, идеи, моля | pest79456 | Linux & Алтернативни OS | 5 | 1-во Nov 2008 07:43 |
| Къса подстрижка към "Устройство мениджър" | ashmehta | Windows операционни системи | 6 | 20 Август, 2008 14:49 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |