![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Kdykoliv se snažím otevřít Správce úloh ve Vista (Ctrl + Shift + Esc), nebo stisknutí klávesy ctrl + alt + del a vyberete Správce úloh chybu krabice uvidíte, že je to byl 'vypnout správce systému', i I když jsem jen uživatel na počítači (a jsem správce účtu). Já nevím, měnící se žádné nastavení na tomto: / je tam něco v ovládacím panelu někde tak, aby byl zpět ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Díky, že funguje:) Ale to má znamenat jsem nějaký virus, že nevím, asi? : S |
|
| |||
| |||
| mohli vždy ujistěte Máš nějaký AV nainstalován software? check this thread http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Please Help, "Systém Vyskytla Uncorrectable Hardware Error." | rahinco | Obecné Hardware Chat | 3 | 21.listopadu 2009 06:38 |
| RIS Problem "Windows \ system32 \ config \ system" | alfred01 | Operační systémy Windows | 0 | 17. června 2009 14:12 |
| Hrlp "internetové" operačního systému myšlenek, prosím | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 5 | 1. listopadu 2008 07:43 |
| Zkratka pro "Device Manager" | ashmehta | Operační systémy Windows | 6 | 20. Srpen 2008 14:49 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Thread Nástroje | |
| |