![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Κάθε φορά που προσπαθώ να ανοίξετε το καθήκον του διαχειριστή σε vista (CTRL + SHIFT + ESC), ή πατώντας Ctrl + alt + del και επιλέγοντας το καθήκον του διαχειριστή, ένα λάθος θέση Αναδύεται μέχρι λέει ότι είναι ήδη "έχει απενεργοποιηθεί από το διαχειριστή του συστήματος», ακόμη και αν είμαι ο μοναδικός χρήστης του υπολογιστή (και είμαι ο διαχειριστής του λογαριασμού). Δεν θυμάμαι αλλάζοντας όποιες ρυθμίσεις σχετικά με αυτό: / υπάρχει κάτι στον πίνακα ελέγχου, ώστε να είναι κάπου πίσω ..; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, που εργάστηκε:) Αλλά μήπως αυτό σημαίνει έχω έναν ιό που δεν ξέρω; : S |
|
| |||
| |||
| μπορεί πάντα να βεβαιωθείτε Εχεις κανένα AV εγκατεστημένο λογισμικό; επιλέξετε αυτό το νήμα http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |