![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amikor megpróbálom megnyitni a Feladatkezelő a kilátás (Ctrl + Shift + ESC), vagy hitting ctrl + alt + del, és kiválasztja a feladat igazgató, hiba doboz durran ki, mondván, hogy ez a "kikapcsolt a rendszergazda", sőt bár én vagyok az egyetlen felhasználó a gép (és vagyok a rendszergazda fiók). Én nem emlékszem semmilyen beállítások megváltoztatása erre: van-e valami a vezérlőpultról valahol, hogy vissza ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy dolgozott:) De ez azt jelenti van a vírus, amit nem tud? : S |
|
| |||
| |||
| mindig győződjön meg arról, Van AV szoftver? check this thread http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Please Help, "A rendszer talált Uncorrectable hardver hiba." | rahinco | Általános fémáru Chat | 3 | November 21, 2009 06:38 |
| A RIS "Windows \ System32 \ Config \ System" | alfred01 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 17. június 2009 14:12 |
| Hrlp "WEB alapú" operációs rendszer ideas please | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 5 | 1. november 2008 07:43 |
| Rövid vágott "Device Manager" | ashmehta | A Windows operációs rendszerek | 6 | 20. augusztus 2008 14:49 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| Téma eszközök | |
| |