![]() |
|
| |||
| |||
| בכל פעם שאני מנסה לפתוח את מנהל המשימות ב Vista (CTRL + SHIFT + ESC), או להכות על CTRL + ALT + DEL ובחירה את מנהל המשימות, שגיאה של תיבת אבא אומר שהוא היה 'מושבתת על ידי מנהל המערכת', גם אם כי אני משתמש רק על המחשב (או בבוקר את מנהל חשבון). אני לא זוכר שום שינוי ההגדרות על זה: / האם יש משהו בלוח הבקרה איפשהו להביא אותו בחזרה ..? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| תודה, זה עובד:) אבל זה אומר שיש לי וירוס שאני לא יודע? : S |
|
| |||
| |||
| תמיד יכול להבטיח יש לך תוכנת AV מותקנים? תראו את זה פתיל http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אנא עזרה; "מערכת Uncorrectable חומרה אירעה שגיאה." | rahinco | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 21 נובמבר 2009 06:38 |
| RIS בעיה "ב-Windows \ system32 \ Config \ System" | alfred01 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | -17 יוני 2009 14:12 |
| Hrlp "מבוססי אינטרנט" מערכת ההפעלה רעיונות בבקשה | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 5 | ב -1 בנובמבר 2008 07:43 |
| קצר לגזור על "מנהל ההתקנים" | ashmehta | מערכות ההפעלה Windows | 6 | ה -20 לאוגוסט 2008 14:49 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |