μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Task Manager δεν κλείσιμο προγραμμάτων

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17η Ιουνίου 2009, 17:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Task Manager δεν κλείσιμο προγραμμάτων

:4-Dontkno Κάθε φορά που νέα μορφή, που ο υπολογιστής μου λειτουργεί λίγο διαφορετικά. Ο τωρινός μου επανάληψη έχει το καθήκον του διαχειριστή βρεθώ πάντα μέχρι την γκρίζα "τέλος προγράμματος" θέση, αλλά δεν έχει σημασία πόσο συχνά κάνω κλικ, λαμβάνει πάντα για το πρόγραμμα έως το τέλος. Τώρα, πριν από λίγο καιρό νομίζω ότι stumbled για κάποιο λογισμικό που έκανε το αγαπημένο ΤΜ να είναι πιο γρήγορη και αποδοτική, αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν αυτό, αν όντως υπάρχει ακόμα.
Πραγματικά & πραγματικά δεν θέλουν να επανέλθουν και πάλι format (έχω κάνει ότι soooooo συχνά). Μπορεί κανείς προσφέρουν καμία βοήθεια; Πολλές ευχαριστίες, εκ των προτέρων.

glfn1
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια, Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση μου Task Manager Raph78 Λειτουργικά συστήματα Windows 5 23 Ιουλ 2009 02:45
Task Manager Διεργασίες .. IsoldeAislinn Λειτουργικά συστήματα Windows 9 25η Σεπ 2008 19:26
Ελέγξτε το έργο μου διαχειριστή για μένα plz:) pete21 Γενικά Λογισμικό Chat 5 9 Ιουλ 2008 06:05
AnVir Task Manager evilfantasy Γενικά Λογισμικό Chat 0 28 Μαρ 2008 14:40
Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα Task Manager ImSoLost Virus, Spyware & Ασφάλεια 19 6 Jan 2008 12:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.