manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Task Manager ne isključuje programi

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 17:52
Novi član grupe

Default Task Manager ne isključuje programi

:4-Dontkno Svaki put kad sam re-oblik zapisa moj računalo djeluje malo drugačije. Moje sadašnje iteracija je zadaća voditelj uvijek popping up sivu 'program' kutiju, ali bez obzira koliko cesto ja klik, to traje zauvijek za program do kraja. Sada, malo prije ja mislim da posrnuo na neki softver koji su ljubljeni TM biti brza i učinkovita, ali ja više ne sjećam što je bilo, ako to nije zaista još postoje.
JA stvarno i istinski ne želite ponovno format ponovno (da sam učinio soooooo često). Može li itko ponuditi nikakve pomoći? Muchas gracias, unaprijed.

glfn1
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć, ne možete pristupiti Moj Task Manager Raph78 Windows Operating Systems 5 23. srpnja 2009 02:45
Task Manager Procesi .. IsoldeAislinn Windows Operating Systems 9 25. Ruj 2008 19:26
Check out moj zadaća voditelj za mene plz:) pete21 Općenito Software Chat 5 9. srpnja 2008 06:05
AnVir Task Manager evilfantasy Općenito Software Chat 0 28. ožujak 2008 14:40
Ne možete otvoriti Task Manager ImSoLost Virus, Spyware i sigurnost 19 6. siječanj 2008 12:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.