פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

מנהל המשימות לא כיבוי תוכניות

Reply

שרשרת כלים
Old 17 יוני 2009, 17:52
קבוצת חברות חדשות

Default מנהל המשימות לא כיבוי תוכניות

:4-Dontkno כל פעם מחדש לאתחל, המחשב שלי מעשים קצת שונה. Iteration הנוכחי שלי יש את מנהל המשימות תמיד popping up האפור 'סיום התוכנית' תיבה, אבל לא משנה באיזו תדירות אני לחץ נדרשים לנצח בשביל לסיים את התוכנית. עכשיו, לפני זמן מה אני חושב על כמה אני stumbled תוכנה שעשה את אהוב TM להיות יותר מהיר ויעיל, אבל אני כבר לא זוכר מה זה היה, אם היא אכן קיימת.
& אני באמת באמת לא רוצה לעצב מחדש שוב (אני שעשיתם soooooo כי לעתים קרובות). מישהו יכול להציע עזרה? Muchas gracias, מראש.

glfn1
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה, לא ניתן לגשת מנהל המשימות שלי Raph78 מערכות ההפעלה Windows 5 23 יולי 2009 02:45
תהליכים במנהל המשימות .. IsoldeAislinn מערכות ההפעלה Windows 9 25 ספטמבר 2008 19:26
לבדוק את מנהל המשימות החוצה בשבילי plz:) pete21 כללי תוכנות צ 'אט 5 9th יולי 2008 06:05
AnVir מנהל המשימות evilfantasy כללי תוכנות צ 'אט 0 -28 מרץ 2008 14:40
לא ניתן לפתוח את מנהל המשימות ImSoLost וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 19 6 ינואר 2008 12:28
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.