![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| :4-Dontkno Kiekvieną kartą, kai aš iš naujo formato Mano kompiuteris Teisės šiek tiek kitaip. Mano dovana iteracija yra Task Manager visada Popping pilka pabaigos "programa" langelį, bet nesvarbu, kaip dažnai aš tada, jai visada už programos pabaigos. Dabar, nors daro aš manau, suklupo ant kai programinė įranga, pagaminti mylimasis TM būti greitai ir veiksmingai, bet aš nebe prisiminti kas tai buvo, jei jis iš tiesų net nėra. Aš tikrai ir tikrai nenorime naujo formato kartą (I've done that soooooo dažnai). Ar kas nors pasiūlyti nors padėti? Muchas gracias, iš anksto. glfn1 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help, negaliu prieiti prie savo Task Manager | Raph78 | Windows "operacinės sistemos | 5 | 23 liepa 2009 02:45 |
| Task Manager procesų .. | IsoldeAislinn | Windows "operacinės sistemos | 9 | 25 rugsėjis 2008 19:26 |
| Check out my Task Manager man plz:) | pete21 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 9 liepa 2008 06:05 |
| AnVir Task Manager | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | Kovas 28, 2008 14:40 |
| Cannot open Task Manager | ImSoLost | Virus, Spyware & Security | 19 | 6 sausis 2008 12:28 |
| Temos įrankiai | |
| |