rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Menedżer zadań nie zamykanie programów

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 czerwca 2009, 17:52
Nowe państwa grupy

Default Menedżer zadań nie zamykanie programów

:4-Dontkno każdym razem ponownie formatu, mój komputer działa nieco inaczej. Moje obecne iteracji ma za zadanie menedżera zawsze popping up szarego "koniec programu" pole, ale bez względu na to jak często i kliknij, to ma zawsze w programie do końca. Teraz, jakiś czas temu myślę potknięty na niektóre programy, które złożyły ukochanej TM być bardziej skuteczne i szybkie, ale już nie pamiętam co to było, jeśli nawet rzeczywiście istnieją.
I rzeczywiście i naprawdę nie chcesz ponownie sformatować ponownie (I've done that soooooo często). Czy ktoś oferuje pomoc? Muchas gracias, w góry.

glfn1
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Pomoc nie może uzyskać dostępu do moich Task Manager Raph78 Windows Operating Systems 5 23 lipca 2009 02:45
Procesy Menedżera zadań .. IsoldeAislinn Windows Operating Systems 9 25-sza Wrz 2008 19:26
Sprawdź moje zadanie dla mnie plz:) pete21 Ogólne Oprogramowanie Czat 5 9 lipca 2008 06:05
AnVir Task Manager evilfantasy Ogólne Oprogramowanie Czat 0 28 marca 2008 14:40
Nie można otworzyć Menedżera zadań ImSoLost Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 19 6 stycznia, 2008 12:28
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.