menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Správca úloh nie je vypínanie programy

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2009, 17:52
Nový člen skupiny

Default Správca úloh nie je vypínanie programy

:4-Dontkno Zakaždým som re-format, môj počítač akty trochu inak. Moje súčasné iterácia má za úlohu manažér vždy odprýskávání až šedej 'koniec programu' box, ale bez ohľadu na to, ako často i kliknutie, to trvá večne na programe až do konca. A teraz, chvíľu pred Myslím, že som klopýtl na niektorý softvér, ktorý vystúpil milý TM byť rýchle a efektívne, ale já už spomenúť, čo to bolo, keby skutočne ešte existujú.
Naozaj & naozaj nechcem, aby znova-format znova (som urobil, že soooooo často). Môže niekto ponúknuť pomoc? Muchas gracias, s predstihom.

glfn1
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc, nemôže dostať do svojho Správca úloh Raph78 Operačné systémy Windows 5 23. júla 2009 02:45
Správcovi úloh procesy .. IsoldeAislinn Operačné systémy Windows 9 25. September 2008 19:26
Skontrolujte, či môj úlohu manažér pre mne plz:) pete21 Všeobecné Software Chat 5 9. júl 2008 06:05
AnVir Task Manager evilfantasy Všeobecné Software Chat 0 28. marca 2008 14:40
Nemožno otvoriť Správcu úloh ImSoLost Virus, spyware a bezpečnosť 19 6. januára 2008 12:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.