![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| :4-Dontkno Zakaždým som re-format, môj počítač akty trochu inak. Moje súčasné iterácia má za úlohu manažér vždy odprýskávání až šedej 'koniec programu' box, ale bez ohľadu na to, ako často i kliknutie, to trvá večne na programe až do konca. A teraz, chvíľu pred Myslím, že som klopýtl na niektorý softvér, ktorý vystúpil milý TM byť rýchle a efektívne, ale já už spomenúť, čo to bolo, keby skutočne ešte existujú. Naozaj & naozaj nechcem, aby znova-format znova (som urobil, že soooooo často). Môže niekto ponúknuť pomoc? Muchas gracias, s predstihom. glfn1 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc, nemôže dostať do svojho Správca úloh | Raph78 | Operačné systémy Windows | 5 | 23. júla 2009 02:45 |
| Správcovi úloh procesy .. | IsoldeAislinn | Operačné systémy Windows | 9 | 25. September 2008 19:26 |
| Skontrolujte, či môj úlohu manažér pre mne plz:) | pete21 | Všeobecné Software Chat | 5 | 9. júl 2008 06:05 |
| AnVir Task Manager | evilfantasy | Všeobecné Software Chat | 0 | 28. marca 2008 14:40 |
| Nemožno otvoriť Správcu úloh | ImSoLost | Virus, spyware a bezpečnosť | 19 | 6. januára 2008 12:28 |
| Thread Tools | |
| |