мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Таск Манагер не искључује програми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 17:52
Нови члан групе

Default Таск Манагер не искључује програми

:4-Донткно Сваки пут кад сам ре-Облик записа мој рачунар делује мало другачије. Моје садашње итерација је задатак водитељ увек поппинг уп сиву 'програм' кутију, али без обзира колико цесто ја клик, то траје заувек за програм до краја. Сада, мало пре ја мислим да посрнуо на неки софтвер који су љубљена ТМ бити брза и ефикасна, али ја више не сјећам шта је било, ако то није заиста још постоје.
ЈА стварно и истински не желите поново формат поново (да сам учинио соооооо често). Може ли ико понудити никакве помоћи? Муцхас Грациас, унапред.

глфн1
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Помоћ, не можете да приступите Мој Таск Манагер Рапх78 Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 23. јула 2009 02:45
Таск Манагер Процеси .. ИсолдеАислинн Уиндоус Оператинг Сыстемс 9 25. сеп 2008 19:26
Цхецк оут мој задатак водитељ за мене плз:) пете21 Уопштено Софтуаре Цхат 5 9. јула 2008 06:05
АнВир Таск Манагер евилфантасы Уопштено Софтуаре Цхат 0 28 март 2008 14:40
Не можете да отворите Таск Манагер ИмСоЛост Вирус, Спыуаре и безбедност 19 6 јануар 2008 12:28
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц